» Does your mother know that your out

Nu har jag sett ålderskris på nära håll. Var på after ski idag och trodde ärligt att det skulle bli kul med bra musik, glada folk osv, men det blev bara stört pinsamt.
Bandet bestod av fem svettiga gubbar i 50-60 års åldern som tyckte att de var kanoncoola och gav järnet fullt ut. Kanske därför de hade med sig en sex sju öl var upp på scenen ?
Bandets headsinger var en tjock flintskallig gubbe (inget ont om sådana) som trodde att han var Erik Grönwall eller nån, han sjöng och tog i så att jag trodde han skulle spricka och wailing var enligt honom hans specialitet. Att volymen var uppdragen till max x10 gjorde ju inte det hela bättre heller, det gick inte att urskilja orden varken nr han pratade eller sjöng. Att vara 25 minuter sena som band är inte heller okay, om man inte är superstora :/. Gick så långt att jag började fundera på engelsk grammatik, ( I am, you are, he she it is, fats i dåtid) och då har det gått långt!
Gick därför därifrån efter att ha fotat lite men tror inte att det lyckades det heller :P Men Usch, gud vad jag skämdes för de där stackars gubbarnas skull asså, fy!
Dock var det kul att titta på alla fulla människor runt omkring oss,haha :D Speciellt en viss Camilla, även hon typ 40, som trodde även hon att hon var en megastar och sjöng och dansade och hade sig, kul som sagt!

En av de bästa sakerna med att vara i fjällen är att man kan vara så ful! och det gör liksom inget, för du har ändå massa kläder på dig och skidglasögon i ansiktet. Att dölja morronfrillan med en hjälm är ju också ganska nice ^^ Och alla andra ser likadana ut, även när man tar av sig hjälmen och glasögonen, lite lagom röda i ansikte sådär och kanske lite svettiga också, mysigt, haha :)

Idag bytte jag slalomen mot längd på kvällen.
Körde tre kilometer mad pappa och bror och var riktigt svettig när jag var klar (?!) Men med alternativen träna lite eller sitta inne och häcka tyckte ag att träna lät bättre :) Tycker faktiskt att det är rätt kul och ska köra i morrn också, troligtvis längre då. Men har man inte åkt sedan i typ femman sexan tycker jag att tre är godkkänt, måste ju hitta tekninken också :)

Antal vurpor:0
Antal vurpor längd:2
Total vurpkvot:2
'Nu ökar kvoten lite =P

Hade!

Kram Amanda

Why do you always make me feel like
Jane in a Tarzan movie?


Haha okej okej! :P

Ja kakan blev jättegod! :D

2010-02-24 // 22:49:20

Kul att du är med ♥

2010-02-25 // 10:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback