» Run to the hills, run for your life

Glad Påsk!
Kanska lite i efterskott men who cares, det är tanken som räknas ^^
Kan man annat än gilla påsken? God mat, roliga traditioner, godis mm... Det bästa är att man faktiskt får äta skitsaker under påsken, det är liksom det som är meningen, vilket inte skadar mitt i nyttiga vardagslivet :)
Det hemmagjorda påskgodiset som jag knåpade ihop tillsammans med J & E under fredagen och sen själv under lördagen blev succe! Tror nästan att farmor och pappa tyckte det var roligare än Martin att öeta efter sina ägg som jag gömt åt dem utomhus ¨) Fick leta lite själv också vilket var asroligt, har inte gjort det sen jag var liten så det uppskattades mycket!




Men jag tänker inte sluta som detta söta fatso på bilden, för min lycka just nu är att man kan börja springa igen! Är så galet glad så det inte är sant, hela vintern har jag väntat och nu så är vägarna äntligen kala och bara ropar åt oss att komma och springa på dem! Så härligt :D Nu fattas bara inhandling av nya springskor som jag fick i födelsedagspresent -09, sen är mitt rus komplett!  (haha, nice ordvits där va, va inte ens menat xD)

Sen har jag fått veta att min tävlingstermin inte alls går åt helvete som jag trodde, verkar rent av lösa sig helt okej faktiskt, känns skönt... Anmälde till och med till första tävlingen på SRS den 18/4 idag :)
Någon som har lust att va hästskötare? ^^

Hade!

Kram Amanda

Här kommer skönaste vitsen ever som en av mina bästa drog på en outhärdlig Ma/No lektion med Kärran:

- Vet du varför vi har påsklov...?
- Nae,
- För att Kerstin ska hinna hem till Blåkulla.

Stämmer bara så sjukt bra och Jonte och jag kunde inget annat än asgarva, till Kärrans förtret, men rätt åt henne ")



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback