» Fylld av inspiration

Det finns bara tre ord som kan beskriva clinicen med Patrik igårkväll - helt jäkla fantastiskt! Jag skulle kunna skriva i dagar och berätta vad han sa, gjorde, hur hästarna betedde sig och hur hela jag var fylld av ett stort lyckorus hela kvällen, men det känns överflödigt. Det räcker med att jag berättar hur inspirerad jag är att utbilda det lilla, söta monstret till häst jag har på jobbet och säger att jag satt som klistrad på läktaren. Det var helt enkelt underbart, häftigt, inspirerande och helt jäkla Amazing. Kärlek till Patrik Kittel och hans syn på hästar och ridning!
 

Som planerat gick Nisse ett pass på fältet igår för att få röja av sig ordentligt och det var precis vad han gjorde, på gott och ont. Stundtals var han riktigt medgörlig och jobbade på bra genom hela kroppen, medan han andra stunder inte var alls lika med på noterna och stod på bakbenen igen, ännu värre. Suck. Men för att fokusera på det positiva hade han som sagt några riktigt fina glimtar ändå :)
 
Idag blev det trimm  i ridhuset inför morgondagen och jag försökte använda varenda liten detalj jag lärt mig under clinicen - och det visade sig ge ett riktigt bra pass! Kanske inte så förvånande egentligen ;) Till en början var det ganska svårt eftersom jag fick ändra om delar av min ridning, för att summera kort - bestämt men ödmjukt och lyhört, men Nisse svarade bra på Patriks tips så det är helt klart såhär jag kommer fortsätta rida honom. Idag hade vi därför bara en bakbensresa och i övrigt gick passet bra, så skönt, speciellt med tanke på imorgon.
 
Nu väntar alldeles strax sängen för att jag ska vara på topp och ge oss så bra förutsättningar som möjligt under starterna imorgon. Första programmet rider vi 09:44 och det andra 10:53, så då gäller det att ni håller tummarna för oss!
 
Hej sålänge! :)
 


Åh, aviiiiis!!

Svar: Förstår det hihi :) Det var verkligen helt grymt bra, nästa gång åker vi tillsammans! :D
Amanda Kennmark

2014-03-30 // 12:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback