» Think I'm pleased for the moment, actually!

Idag har varit en slapp dag.
Först sov jag till halv elva (vilket var välbehövligt) efter att ha haft svullkväll med E, J & H i går, som var mycket nice för den delen :)
Sen åt vi frukost med rostbröd och grejer, efter det massive fight med pappa och sen upp till stallet.
Där smordes det och sen mystes det med de bästa :)
Hjäpte J & H att hoppa också och måste säga att både de och deras puckohästar var duktiga! :D
Hade så stört mycket kläder på mig då, en T-shirt, en tjocktröja, en tjocktröja till, min skoljacka och på det en fleece, en vinterjacka och ett skrittäcke om benen! Frös dock om tårna trots att jag hade strumpor, ridstrumpor, sockor och kängor.

Pluggade sen från att jag kommit hem och duschat och ätit tills nu, inte lika kul men också det välbehövligt. Kom en bra bit på väg med HKinlämningen så det känns skönt!

I morrn blire inget Hageby eller Friskis, I stället ska jag frysa ute hos min lilla fetknopp till ponny :) Känns kul att åka dit lite igen eftersom att jag inte har varit där sen den 23:dje. Har hört att hon har varit ovanligt busig igen så
jag får väl se hur länge jag sitter kvar om hon får nåt ryck eller så :P


Hade !

Kram Amanda

» You may not remember it

Idag har jag varit ganska duktig tycker jag. Gick upp vid sju (trots att vi hade ledig dag) och jobbade ifatt svenska på typ en och en halv timme, sen promenera till stallet och fixa där och hoppade lite med Zäta som var duktig. Trots att jag var dumb ass sometimes, tur att vi fick hjälp av H :)
Fixade sen resten och borsta och mysa med Noak och efter det promenera hem igen.
Hemma var det dags att äta mellis och sen duscha, för att kunna gå och handla till lite bak efter det. Fick bli en efterrätt till ikväll och en hemlis till lördagsfikat i morrn. Men den är god kan jag ju säga XD
I morrn är det ansvarsdag med H i kylan. Antar att jag får ha på mig termosar eller liknande för att inta frysa häcken av mig, vilket i och för sig inte skulle göra så mycket, :P



Tänk er en platt sån här fast med kokos :)


Såg förtsa avsnittet av Solsidan med familjen nyss och tyckte att det var ganska kul. Gillar Mia Skäringers karaktär rakt igenom!

Hade!

Kram Amanda

Du är sjuk, du kanske inte kommer ihåg det just nu,
men det gör ingenting.

» Can you hear me crushing?

Okej, om du inte vill läsa om ett alldeles ovanligt töntproblem kan du lika gärna sluta läsa nu, annars kommer detta tråka ut dig fullständigt.

Vad gör man när det finns en viss person i ens liv som man mycket väl vet vem det är och gärna skulle vilja veta mer om (om ni fattar vad jag menar), men den personen inte verkar veta elller vilja veta så mycket mer om dig?
Har ju visserligen inte frågat men jag antar att det är så.

Jag kan kalla honom Mr X, Mr X med just det där leendet, just det där håret, just den där perfekta stilen, allt som jag gillar. Vissa av er vet vem han är och andra inte, bra eller dåligt vet jag inte, men men.
Jag möter honom i bland och har pratat med honom lite, men bara om helt onödiga saker egentligen - typ nödlösningar. Så på det planet går det ju inte direkt framåt.
Något annat som stör mig asmycket är att samtidigt som jag mer än gärna vill se honom i korridorerna eller någonannan stans är det nästan svårt att göra det, jag blir typ irriterad på mig själv av det för att jag är så feg och inte vågar göra eller säga något bra, och vill bara skita i allt, vilket suger.
Samtidigt så försöker jag ju skapa nya möjligheter att prata med Mr X, typ hämta mjölk eller knäcke samtidigt, men när jag väl står där blir det liksom som sagt töntiga nödlösningar.

Som sagt vet jag att det är ovanligt töntigt och fegt, barnsligt, fjantigt, och jag kan hålla på och älta det här hur länge som helst för att komma på olika lösningar. För jag vet ju vad jag vill och hur jag kan få det, men vill inte acceptera att det är enda sättet. Precis som med så mycket annat i mitt liv.

Prince Charming?

I alla fall, tipsa gärna om en alternativ lösning, det skulle hjälpa mig enormt!


Kram Amanda

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left ♥

» Bored

Sitter iskolan med T och S och tråkar i väntan på slöjden.
Måste säga att jag inte gillar min kära rektor något särskilt, han kom typ in i klassrummet och skällde ut klassen för en stund sedan, tur att jag och E var i grupprum! :) Pratade sen allmänt om att vi förstör skolan och att det är helt onödiga reparationspengar som hade kunnat gå till annat, OCH?! Hur sjysst är det att ge oss skulden när vi är oskyldiga? :D


» Rhodos is a good destination for homosexuals

Läste nåt så himla kul nyss i en reseguide-" Rhodos är ett bra resmål för homosexuella"...
Övriga Grekland kan tydligen ha svårt att acceptera homosexualitet "eftersom familjen utgör Greklands ryggrad".

Men befolkningen på Rhodos ska enligt guiden vara vana vid sådant och helt öppensinniga :)
Tyckte att det lät så himla kul, speciellt eftersom jag ska dit i sommar. Får väl fundera på att byta läggning eller nåt liknande för att passa in, eller inte :D

Aja,
Hade !

Kram Amanda


» Me like Italia

Hopp hopp!

Tränade för första gången på lördagsmedel i dag med E, och jag måste säga att det inte funkade så bra. Var så sjukt seg i kroppen att jag inte ens kunde tvinga mig själv att typ lyfta benen lite högre eller springa lite snabbare, TRIST!
Men men, lite tränat blev det ju i alla fall vilket var bra, eftersom det sen blev lördagsfika i stallet där H hade bakat äppelknyten, och nu snart glasskväll med mamma, mycket gott båda delarna! :)

Var också ute i Ingelsta förut för att titta på skor, men hittade inga som var bra. Felet är att jag vet alldeles för väl vad jag vill ha för slags skor men hittar inga som passa beskrivningen :P Så det blev lite schampoo och liknande i stället.

Nu blir det smarr-middag med pappas egna Italia-pasta med typ samma egna Italiasås, mums!



Hade!

Kram Amanda

» He's so excited, and he just can't hide it

Tjo!

Idag var jag med om min typ sjukaste uteritt nånsin tror jag. Jag H & E red ut tillsammans efter att ha varit på prova på dag på Haga, som för övrigt verkar vara en skola för mig, och hästarna var helt åt höger hela bunten!
Typ bockade, drog, sprallade, reste sig och for omkring allmänt i den roliga snön, helt störda och så sjukt söta! Jag menar, vi kom ju inte ens in i skogen innan det small :)
Det är så himla kul när lilla pricken håller på och busar sådär, för jag tror inte han vet riktigt hur han ska göra för att bralla rejält, och då blir han frustrerad och överexalterad och reser sig i stället, eller gör en egen hemmamäck av bock-brall-hopp-res-dragning, och det är så himla kul :D Det blir ju inte direkt bättre av att de små hestarna triggar varandra nåt fruktansvärt heller, men det är de värda efter alla tusen ridhustimmar tycker jag.
Gissa om de njöt när vi släppde dem på vägen vid sjukhusfältet sen då, kan ju säga att vi knappt fick stopp på dem och fick fortsätta upp för backen tills den tog slut :)
Efter alla små ryck blev det mys i alla fall <3

Vad är bättre än att leka i snön?

Hade!

Kram Amanda

» The icecube isn't lonely anymore

Jag slipper käkoperationen som jag skrev om tidigare!
Tandläkar-Margareta på Druvan lyckades få med mina munbilder på nåt slags möte inna jul med alla käkkirurger och de tyckte att det var onödigt att bryta sönder käken, och sätter därför en tandställning i stället, YEEES! :) Vill inte låta skrytig men det var ungefär vad jag tyckte hela tiden. Skit samma om käken är för liten, bara tänderna blir lite rakare liksom, därför var det xtra skönt att käkkirurgerna höll med!
Så i februari smäller det, kan knappt vänta :D

Var hos "vanliga" tandläkarn idag också och det gick bra no håls. Fick dock kuta som ett as för att hinna med bussen efter att jag ätit lunch på HC, sprang så snabbt att jag sprang jämnsides med bussen, lite coolt faktiskt XD

Hade matteprov sen som typ gick åt helvete, nae inte så dåligt men inte bra iaf. KUL!

Ska på yoga nu med J och mamma.

Hade!

Kram Amanda
 

» Samantha is a silly snake, she ties her body by mistake

Kom nyss hem från Yogan med T. Måste säga att jag blev positivt överraskad, det var jätteskönt och avslappnande och är verkligen ett pass som jag kommer att följa.
Extra skönt att det ligger på söndagkvällen, Ni måste verkligen verkligen testa!
Själv är man ju dock världens mest oviga person och hade visserligen lite problem med vissa rörelser, men hängde faktiskt med rätt bra ändå :)
Men lykades skämma ut mig fullständigt när jag typ gled av yogamattan och halkade omkull på golvet :P 
Tror att lilla hallen och jag inte går ihop så bra eftersom jag gjorde typ samma sak på Steppasset med H (men då med en stepbräda dårå ) och lyckades få till en rejäl knöl på smalbenet, klantigt värre =)

Annars känns träningsterminen rätt bra nu. Kul med nya pass att testa oh lite omväxlande träning.
Och som alla vet är ju badsäsongen snart här och jag har rätt höga ambitioner kan jag säga, särskilt eftersom Rhodos väntar i sommar!
Det får bli järnet med skolan, stallet, kompisar och träning nu ett tag innan jag hittar en bra rutin, Inte rörigt alls, nejnej.  





Säger bara Yoga in my heart!♥


Hade Bäst!


Kram Amanda


» The meeting's now open, and so is the season

Hej!

Var i tråkskolan idag och sen hem till marsvinen. Var tvungen att motionera dem ordentligt idag eftersom en viss fetknopp käkade upp ett sidenband igår och det behöver komma ut, sorry för nice info! :)
Sen till stallet och privatryttarträff med bestämmelser om lag osv. Som det ser ut nu kommer jag troligtvis vara med i dressyr Div III laget och sen tävla lite på egen hand, känns lite skumt att tävla på det sättet nu men kul också :) Annars inget speciellt idag, förutom vissa idioter i skolan men vad säger man? De är djur! :D



Hade!

Kram Amanda

» You give me feelings that I adore


Okej, nu är det for real, nu är det på riktigt!
Har svårt att fatta att hela den här foderkarusellen faktiskt är i snurr nu, men det känns riktigt j*vla bra!
Träna för L8 igår och hittade en hel del knappar att trycka på, vilket var bra. Funkade det eller funkade det inte idag när jag red med J kan du ju få hitta på nåt svar på själv, men jag vet nog vad jag tycker ;)

Får hoppas att den här drömkänslan håller i sig, tanken på min prick gör dagarna mycket lättare, blir liksom glad i själen på nåt vis. Jag älskar den där känslan som sprider sig i magen när hästen lutar sitt huvud mot din bröstkorg och är helt lugn och trygg, om så bara i några minuter, det är obeskrivligt!


Bebisbild <3

Skulle vilja skriva så mycket mer och beskriva hur allt känns, men jag kan helt enkelt inte sätta ord på mitt lyckorus och mina tankar, som sagt-Obeskrivligt!
Får väl se hur allt utvecklar sig och blir, jag har en good feeling!

Pinch me, I'm dreaming!

Kram Amanda

» We'll get warm

Hej!

I morse var det först sovmorgon och sen bar det av till Linköping med mamma.
Var på IKEA och köpte en byrå till mitt rum, fick det i födelsedagspresent :)
Var på Hööks också och köpte ett hönät och ett nytt hoppspö, eftersom jag råkade slå av mitt andra, Oops! X)
Käkade lunch på IKEA också-köttbullar of course, det kan man ju inte missa när man är där! men vem orkar äta 15 köttbullar och 3 potatisar med sås och sylt, bara undrar? Men sjukt gott är det ju :) 

I dag har det varit så galet kallt!
I Linköping var det 17 minus och här hemma har det varit typ samma. Vart till och med ånga när man andades i bilen :)
Men jag ska väl inte klaga nu när vi har snö och allt.

Hade!

Kram Amanda 

Vi fryser i hjäl,
det är så kallt
stackars barn,
men snart blir det varmt  ♦ :)

» From now, I'm a Druggie

Hej!

Kom nyss hem från stallet och KM i teoriprovet. Gick helt okej faktiskt, kom till och med trea :)
Stort grattis till J som kom tvåa och E som vann!
Annars har dagen varit normal, förutom att jag har haft sjukt ont i magen av och till vilket inte är kanonkul men nu känns det bättre.

Jag har en stor nyhet att avslöja; Jag har börjat droga, och min drog är lussekatter.
Finns det nåt godare på denna jord för tillfället? Tror jag åt två i förrgår, tre igår och tre och en halv idag.
Vet helt ärligt inte om jag skulle klara mig utan dessa juvliga små kissekatter såhär i slutet av lovet, så stört goda! :P


Hoppas det nya året funkar bra!

Kram Amanda




» The best pulkadrivers ever!

Hej !

Måste börja med att säga att min nyårsafton med Dem var klockren!
hade det jättebra och åt som bara den, fast egentligen inte, vi var typ asamätta hela tiden allihopa, men men  :)
Var ute och promenixade och tittade på alla "coolingar" som var ute och fusksmällde förtidigt, och självklart ute vid tolvslaget och firade med cider och sen första promenaden för året :)
Måste bara säga att det sista jag åt 2009 och det första jag åt 2010 var en Malteser, nice ! :)



Var ute igår med J & H och åkte pulka, elr rumpa XD, på isen på Lidaleden.
Så jäkla kul! Garva så jag tjöt när man flög över guppen och landade på rumpan elr magen utan att kunna stanna.
Kom på ett "trick" också, typ: flyg över guppet och landa på rumpan på magglidaren och fortsätt nerför backen på den.
Askul! Svårt att pricka glidaren men sjukt kul när man gjorde det, moi missade inte en enda gång ;)

Respekt för det tricket måste jag säga!

Har dock vissa blåmärken men det får man ta :)
Ska ut och göra om det med bror min nu så vi får väl se om jag kan gå i morrn :P

Långt inlägg idag, yey me! XD

Kram Amanda