» All night long...

...ska jag sitta med skoljobb! -.-
Varför måste allt komma i slutet för?! Varför, varför, varför?! Tre viktiga inlämningar kvar och sen två prov, mmmm så roligt! Men men, antar att jag skulle skita i det om jag inte villa göra det, men då skulle jag få starka IG:n i betyg och det är ju inte direkt vad jag siktar på precis ;) Dick verkar det ju som om varenda jäkla betyg går åt skogen nu, men det är en annan historia :(

Igår var jag och mamma på halvars! :) Det var supergott kan jag lova! Fint med guldnougat och brownie i kvällsolen :)

Tror helt ärligt inte att jag har så mycket mer att säga just nu, kanske förlåt för att updaten är väldigt dålig just nu och för att jag inte har skrivit om Frejson ännu (men det kommer på lördag, LOVAR)

Kan ju berätta att jag spontananmälde mig och Zäta till en LB - LA i Norsholm på torsdag, dags att börja lära oss nu om jag vill komma upp i klasserna nån gång! :) Räknar inte med någonting, får jag över 50 % så är jag nöjd ;)

Nej ni, nu ska jag ta tag i allt!

Hade!

Kram Amanda


Snart sommarlov, får tänka på det!


» A very good roadtrip! :D

Som ni kanske ser i rubriken så blev vår roadtrip väldigt lyckad! :D
Passade på att ta travshopen och Hööks också när vi ändå var i krokarna och jag tror att alla blev väldigt nöjda med sina inköp! :)
Själv fick jag bara med mig ett par nya stövelskaft hem. Eller bara, det var ju det enda jag egentligen behövde så det var ju faktiskt bra att jag inte köpte nåt annat onödigt ju! :) Men jag blev väldigt suktat av alla fina schockemöhle sakerna! ;)
Nåt som var lite synd dock var att jag hittade en kavej som jag gillade, och dessutom var den superbillig! Dock var den för kort i ärmarna så den fick inte följa med hem :( Fet komiska var att den var i storlek 172!
Minns inte när jag kunde ha ett så litet plagg senast... satt superbra runt magen och ryggen men var ju som sagt för kort i ärmarna, attans!
Stövelskaften fick iaf inhandlas på Hööks och det blev samma modell som jag hade för läääänge sedan, känns tryggt :) Håller på att sitta in dem nu och mina knäväck får återuppleva samma känsla som förra gången = aj ;)

Annars har dagen varit väldigt bra faktiskt! Bara två små lektioner och sen åka på roadtrip dårå :) Tror att HI-provet gick hyfsat också och det är ju alltid ett plus! ;)

I morgon blir det först Freja, sen dressyrträna, och sen arbetsdag inför fälttävlan på söndag :)
Nu ska jag snickra lite p åden nya designen!

Hade!

Kram Amanda

Två bilder på stövelskaften :)
 
Inte speciellt bra bilder, men det får ni ha överseende med! ;)

» På resande fot! :)

Japp, idag är det ingen vanlig dag, för idag ska jag till Sharpman! :D

Har aldrig varit där förut så det ska bli himla spännande att se vad de har att erbjuda! Är lite på jakt efter ett par nya stövelskaft eller något liknande eftersom mina gick sönder på NFK i helgen! Kul att rida andra klassen med ett pajjat skaft! ;)
Dock får jag se lite, är rätt så dyrt där har jag hört och jag vill inte lägga apmycket pengar på dem hihi ;)

Annat som ska kollas är inte bestämt ännu, får väl se om jag råkar hitta något onödigt? Dock kanske ett par gråa benlindor. Har ett schabrak som jag inte har några lindor till, men det är lite knepig färg på det så jag får väl se helt enkelt :) Dessutom har Schockemöhle släppt ett nytt asfint chokladbrunt set som jag är helt kär i...

Drar iaf direkt efter skolan med H, M och K :) Tur att det är god skolmat så jag slipper vara hungrig hela eftermiddagen! ;)

Hade!

Kram Amanda 



Ful bild jag vet! :)


» Soon the history is history

Börjar med att säg att önskeinlägget är på G! Kommer så fort jag har lite mer tid att skriva ett långt och mer faktafyllt inlägg :) 

Japp, som rubriken lyder är jag snart klar med historiaprovet! Ska gör skiten i morgon och sen är det över. Men då är det bara att ta tag i HI-fördjupningen istället! ;D
Något som är grymt skönt dock är att det nu är bestämt att jag kommer att gå ut ettan med MVG i Samhäll också! :D 
Oppelt (lärare) sa till och med att  jag knappt behöver skriva fördjupningen som vi håller på med nu! Vet ni hur skönt det känns?! :) Skriver om olika ämnen som är globala problem, och i mitt fall aids, och det är lite klurigt kan jag lova. Så nu kan jag i princip koncentrera mig bara på NK och HI fördjupningarna istället, så himla bra! :)

I morgon är det en ganska, eller väldigt, ovärd dag i skolan. Vi har två lektioner-en med film och en med prov ;) Menmen, ska väl inte klaga egentligen antar jag, förutom att jag troligen inte kommer att göra så bra ifrån mig på HI-provet -.-

Nu ska jag i alla fall plugga ett tag till, tror att jag hålle rpå att få in allt i hjärna trots allt! ;)

Hade!

Kram Amanda



Blir en av mina favorit-bilder på Freja i väntan på inlägget om henne! :)


» Räknar ner varje minut

Nu är vi äntligen klara med NP Ma A! Gjorde det sista för en stund sedan och tror faktiskt att det gick ganska bra! :) Dock var det tre uppgifter som kan gå och ta sig men så kan det vara.
Önskar att jag kunde säga att jag skiter i hur det gick för skolan är ändå slut snart, vilket den i och för sig är, men det kommer ändå två år till efter det här som måste jobbas igenom och därför vore det en lögn att säga så. Och att ljuga är fult ;)
Fast lite så är det ändå, känns att sommarlovet snart är här! Och dessutom löste jag tre av fyra MVG uppgifter vilket är mer än jag klarat på något Ma-prov ever så jag är glad över det med! :) Hoppas jag har rätt på dem bara också ;)

Nu vill jag inte skriva mer eftersom två personer sitter och läser över min axel -.- ;)


» My beloved snack! (:

Jag har en ny favorit-mat-sak: "Lätta Dinkelkex"! :) Är så jäkla goda och sjukt bra att äta om man är lite sugen på något eller typ är lite småhungrig, och som plugg-snacks ;) Det bästa är att de är asnyttiga! Innehåller typ inte ett skit men är ändå supergoda så man kan äta massor utan att känna sig som ett svullo! :)


MUMS! ^^


» When there's no light to break up the dark

Hej igen! (:

Dagarna rullar på som vanligt tror jag, längtar något grymt till sommarlovet nu så att jag bara kan slippa allt vad skola innebär! Om jag inte räknar helt fel nu så har vi kvar tre inlämningar och 5 (inte säker?) prov. Men det känns ändå som att listan börjar betas av nu och det gillas! :)
Något annat som gillas är att jag troligen går ut med MVG i engelska A :D :D Känns bra! :) Och att vi i eftermiddags hade vår sista riktiga spanskalektion är också rätt gött kan jag lova ;) Dessutom är det ju bara fyra veckor kvar till lovet (med den här) och det är ju bara helt galet! :)

Igår gjorde jag lite nyttiga saker av olika slag. Pluggade lite på fm innan jag åkte upp till stallet för att ta med mig Noak till Breddik och beta, MYS! :)♥ Fotade lite också i slalombacken med H på hemvägen, ni får se när jag tagit mig tid att ladda in bilderna i data ^^

Sen bar det va till Breddik igen för att pussla ihop ett nytt terränghinder! Tror att typ alla utom jag blev missnöjda men jag tycker det blir fint! :) Kul med nåt nytt också, fast lite svårt också hehe ;)

Nu ska jag bara småplugga lite och sen åka och träna på Dimitrios pass, love it! :)

Hade!

Kram Amanda


Älskade fina vännen, du har en speciell plats! ♥ Bästaste att vi får mer tid tillsammans!


» Tävling NFK 21/5

Japp! :) Den 21 gick min "tävlingsdröm" i uppfyllelse, att få rida på NFK's gräsbana! :) Dröm är väl lite fel ord kanske, men ni fattar vad jag menar ;)

Går rakt på sak och berättar hur det gick:

Clear round  80cm
På framridningen hade han varit fin! Lite loj faktiskt så det var jag lite fundersam över eftersom det verkligen inte är Zäta om jag säger så ;)
På banan blev det bättre iaf! Fick ett jäkla skitpet på första men annars tuffade vi på ganska bra. Ett kråkhopp och ett liiitet rymningsförsök men som sagt gick det bra i övrigt :) Märktes att han tyckte banan var lite stor bara, blev väldigt flåsig stackarn :) Slutade på 4 fel.

Tävlingsklass 90cm stilbed.
Under den här framridningen var han som vanligt, pigg och framåt :) Hoppade fint på hindrena så det var ingen mening att nöta på dem. På banan märktes det också att han var mera på, men det var ändå inte för mycket. Han tog tag i hindrena bra och hade ett fint sug tyckte jag. Men sen helt plötsligt stannar han på 3an! Helt utan förvarning, bara tvärnitade. Blev väldigt förvånad då, kände verkligen inte av att han tvekade alls? men så blev det iaf. Kom igen och då hoppade han fint och likadant i resten av banan. Rev sista också men den hade lika gärna kunnat ligga kvar -.- Hade lite strul med galoppen med det men tror bar att han inte lyfte på fossingarna.
Stilen blev ju som den blev också = skitdålig! Slutade på 8 fel och 37,5 stilpoäng (skulle haft 41 egentligen fast det är ju inte spec bra det heller). Men ska jag vara helt ärlig tyckte jag att vi var värda mer ;)

Aja, summerat är jag nöjd med dagen! Nu har jag ridit på gräset och tänker göra det igen! :) Dessutom var Zäta på väldigt bra humör hela dagen så det var också roligt :)

Ett extra tack till Lotta som ställde upp och körde och E som var hästskötare!:)

Hade!

Kram Amanda

(bilder kommer när jag fått dem ^^)
  

» Lektionshäst DM 2011

Japp här kommer ett inlägg som bara handlar om hästar, så om du inte är intresserad behöver du inte tråka dig igenom detta! :)

Iaf då, DM var det :)
I år fick vi ha DMet hemma på Hageby och det var jag väldans glad över! Har bara gått skit på NORF så oddsen var iaf på min sida nu! ;) För er som inte vet har jag ridit DM på NORF tre gånger innan vilket har resulterat i fem uteslutna rundor (desamma i omstarterna tror jag), en avramling och en klass som jag kom runt men med skitdålig stil och asmånga fel. Så ja, värre kunde det ju knappast bli.

I år var målet alltså bara att komma runt två rundor och vara felfri. Stilpoängen hade jag som mål att få över 40p åtminstone. Hade jag lyckats med detta var jag nöjd! :)
Men bättre än så blev det!

Cler round 90cm
Det här var ju då förklass till DM-klassen och den gick lite sisådär. Ett skitpet, en vägran som berodde på att Zäta inte ville lyssna på min styrning och 3 tidsfel på grund av detta gjorde att vi slutade på 11 fel. Jag var väl inte supermissnöjd eftersom jag ändå kom runt, men en kaos-runda är inte så roligt.

DM-klass 90 cm
Sen var det dags för dagens höjdpunkt! Hade laddat om totalt och även ridit fram mera noggrant. Och den här rundan blev väldigt mycket bättre! :) Nollade och fick 49 stilpoäng = glad ryttare :) Hela alltet kändes mycket bättre och Zätus bjöd på stora fina språng och drog bara liiite :)
Och tro det eller ej men den här rundan resulterade faktiskt i en andraplats! :D

Så ja. Behöver jag säga att jag var extremt nöjd efter dagen? Hihi! :D Från botten till toppen liksom jämfört med de andra DMen :) Och ja, min lilla häst är bäst! Är så himla stolt över hans utveckling! :)

Hade!

Kram Amanda





Stjärnan :)♥ (btw, kändes ju lite coolt när medaljen hängdes runt halsen måste jag erkänna) :)


» What do you say of taking chances?

Hejsvejs!

Gjorde precis klart NP i Ma A för en stund sen så nu är mitt huvud påsemester ;) Nae då, riktigt så jobbigt var det inte faktiaskt, men jag har inte en aning om hur det gick dock! Kändes båda bra och skit så jag får väl vänta på resultatet helt enkelt. Bara jag får VG så är det lungt och det tror jag att jag lyckades med iaf :)

Efter resten av skoldagen blir det att åka upp till stallet och terrängträna för Jenny Björn! :D Förhoppningsvis går det bra och blir så kul som jag hoppas på! :) Förra året var ju lyckat iaf och nu ett år senare borde det ju gå bättre kan man tycka ^^.

Aja, har inte så mycket mer att säga för tillfället :)

Hade!

Kram Amanda


Förra året, en glad pålle! :)


» Life after you - Chris Daughtry

Ten miles from town and I just broke down
Spittin' out smoke on the side of the road
I'm out here alone just tryin' to get home
To tell you I was wrong but you already know

Believe me I won't stop at nothin'
To see you so I've started runnin'

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind
I must've been high to say you and I
Weren't meant to be and just wastin' my time

Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

You and I, right or wrong, there's no other one
After this time I spent alone
It's hard to believe that a man with sight could be so blind
Thinkin' 'bout the better times, must've been outta my mind
So I'm runnin' back to tell you

All that I'm after is a life full of laughter
Without you God knows what I'd do, yeah

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' 'bout all that still matters is love ever after
After the life we've been through, yeah
Know there's no life after you

Know there's no life after you
Know there's no life after you
Know there's no life after you
Know there's no life after you
Know there's no life after you
Know there's no life after you
Know there's no life after you, yeah



Japp, han är kung helt enkelt! :)♥

Hade!

Kram Amanda


» Självförtroende is the shit!

Hejsvejs! (:

Idag har det varit en konstig dag! Var svintjurig på skolan i morse och funderade nästan seriöst på att skita i att gå dit (?!) men gjorde det ju såklart iaf. Sen flöt väl dagen på som vanligt och efter lunch fick vi lyssna på en föreläsning som var väldigt bra!
En man (eller egentligen gubbe^^) som suttit i olika fång-och koncentrationsläger så som Gulag, kom till Haga och så fick vi lyssna. Jag tycker att sånadär reality-grejer är väldigt coola och detta var inget undantag! :) Samtidigt är det så sjukt sorgligt bara att människor faktiskt har utsatts för sånt som han berättade :(
Mycket applåder fick han iaf kan jag lova! :)

Efter skolan drog jag och H förbi Pernilla och lämnade lite SISU-stuff och sen till stallet.
Mockade och borstade lite först och sen blev det promenix med J och Filuren i skogen, en riktig energikick (tack för det igen! ;) ) Till sist blev det US-möte som jag kände mig helt lost på i början eftersom jag inte  var på sista men det var iaf ett bra möte tycker jag, roliga saker bestämdes! (y)

I morgon blir det NP i Ma A och jag vet verkligen inte hur det kommer att gå... bära eller brista helt enkelt! Och sen kan jag berätta och jag kommer att ha några helv*etes-veckor fram till sommarlovet nu! NIO prov och TRE inlämningar! Jappjapp, smaka på den ni -.-'
Ae fy fasen, det suger faktiskt.

Nu ska jag ta det lungt ett tag inna sängen väntar! :)

Hade!

Kram Amanda


Får bli en random google-bild på Mr. föreläsare!


» But than again I don't remember you

Hej igen! :)

Helgen har varit väldigt händelserik! :)
Umgicks med J i fredags och åt en massa gott, typ en perfekt Gino tex ;) Såg på Social Network oxå men den var inte speciellt bra -.-
Sen på lördagen var det dags för SISU-uppdrag på ridlekis vilket innebar att vi fick kolla på en supergullig Bamsefilm hihi :) Sötast var ändå Emilia:
- Jag har redan sett på Bamse en gång och det var inte så kulQ
Nejdå, vem var det som satt med blicken klistrad och tyckte det var mest spännande? Haha :D
Zäta fick jobba en stund på Breddik inför söndagen. Tror båda vi tycket det var kul och det gick väldigt bra (y) Roligt att galoppera i det fina vädret ;)
På kvällen blev det enligt traditionen Eurovision med T :) En bra tradition tycker jag för den delen hörru! :D Åt massa gott då också och hejjade såklart på Saade!

Igår var det DMet då, men det får ett eget inlägg för jag orkar inte skriva det nu hihi :)
Har förresten fått förslag på att jag ska skriva om de olika hästarna jag rider, och det kommer inom kort tid jag lovar! :)

Nu ska jag ta tag i mig själv och jobba lite Sh tycker jag, har lixom lektion nu, och det kan vara bra att bli klar med inlämningen ;)

Hade!

Kram Amanda

» Who said changes were bad? (:

Hejsan! :)

Känns som om bloggningen blir lite enformig just nu, så jag vill ja tips på vad ni vill läsa om! :) Kan vara precis vad som helst, bomba med förslag så ska jag försöka ordna det :P

Tanken är ju att det ska ploppa upp en ny design snart också! Har kommit på massa ideer om hur jagvill ha detmen måste bara få tid att fixa det oxå ;) Ska boka tid med H nån dag när vi kan.

Jag tänker iaf lite såhär om förändringarna:

1. Framförallt vill jag ha en lite mer "snygg" design som är mer välordnad ocg inte så ful färg ;)
2. en fiiiin header ska oxå fixas
3. ska göra bloggen lite hästigare tror jag nog. Men då tänker jag såhär (för er som inte är hästintresserade) att jag ska döpa de inläggen som handlar om hästar till en rubrik som ni lfattarlätt så ni kan hoppa överde inläggen om ni vill :) självklart ska jag inte sluta blogga om annat än hästar! men det är ju de jag håller på med mest! :)

Ja, ungefär så långt har jag väl kommit :) Glöm inte att föreslå vadjag ska skriva om! :)

Hade!

Kram Amanda



» Can I do something else than love it?

Idag har jag inte så mkt mer att säga än att jag är väldigt glad över att jag hade lyckats skrapa ihop ett VG på matteprovet! Och att det var extremt mys i stallet idag med två betande hästar och en borststund :)♥

I stället får ni en väldans fin bild som jag tagit med min älskade systemkamera! :) Gillar den här bildserien extra mycket pga ljuset och vinklarna :)


Foto; Jag :)  Nikon D60 Objektiv: 55-200 mm

Hade!

Kram Amanda

» I'll keep dancing all night long


För första gången på länge har jag ordentlig träningsvärk! :) (y)
Kanske är konstigt av mig att gilla det men det betyder ju att träningen gett något, och det är awsome! :DD Har nämligen tagit tag i det på riktigt "igen" och nu ska jag inte sluta! Passade bra att börja den här veckan eftersom den är lugn i skolan :)
Så ja, veckans träningsscehma ser ut ungefär såhär:
Mån: Skolidrott, sprang 5 km (fast orkade inte springa hela X( ) Tränade på Dimitrios pass på Friskis på kvällen:)
Tis: VILA, skritta Zäta i skogen
Ons: Springa
Tors: Friskis?
Fre: Springa/powerwalka
Lör: VILA
Sön: VILA, Dm ju! :) 

Japp, ganska bra om jag får säga det själv, och det får jag! :P

Idag gjorde vi lite mer NP i engelska. Läsförståelsen gick bra tror jag, men hörförståelsen var en annan femma! Har ingen aning om hur den gick men det lär jag väl märka antar jag! ;)
Sen till stallet och skritta ut en skön solig runda i skogen med Zäta, E och Ragnar. Tarzan var bara lite busig idag men det löste sig utan problem, trots tränsbett i munnen ;)

Sen har jag hyfsat ont i fötterna ikväll oxå. Kom på igårkväll, en vecka i förväg, att jag vill ha mina nya stenhårda jodphurs på DMet på söndag... SÅ bara att kämpa på trots smärtor, med att gå in dem! :D

I Kväll ska jag inte göra så mkt. Chilla, baka sockerkaka kanske, och göra en tiny skolsak :)

Hade!

Kram Amanda

Btw: Min CO WC har äntligen kommit nu! :D :D :D :D Får kila över till E med pengar i morrn och hämta den! :D

 
Looove them! :)

» Your smile must be the best one in the world

Hejsan alla! :)

Helgen hos kusinerna blev mycket bra! :) Galet skönt att bara åka bort och ta det lugnt ett par dagar (läs en hel och två halva dagar) och ha det roligt! :) Menar ju inte att det är tråkigt hemma men ja, ni fattar hoppas jag :P
Som sagt så gjorde vi inte så mycket speciellt. Var lite på stan var i stadsparken på lördagskvällen och fånade oss men hade svinkul! Spelade kort och lite sånt... :P
En av de lätt bästa sakerna med att vara iväg sådär är att man kan skämma ut sig hur mycket som helst, ingen vet ju vem man är ändå! ;) Dock fick mina kusiner skämmas för mig istället så de var väl inte lika roade kan jag tro, men jag var inte så farlig faktiskt ^^

Igår var det ju DM-träning då. Gick väldigt bra tycker jag och Zäta hoppade lika bra på pessoat som han gick på det i skogen, så jag är lycklig nu hihi :D
Får se till att inte använda det för ofta bara så han vänjer sig, men det ordnar sig nog!
I morgon blir det en skogstur hade jag tänkt, kanske tar vanliga bettet då, vet inte än... :)

Nu ska jag väl ta tag i det lilla plugget vi har den här veckan, en fet kontrast mot förra men jag klagar INTE! :D

Hade!

Kram Amanda

Väntar på bilder från träningen igår och hittar ingen gammal somär bra så detta inlägg blir bildlöst! :)

» Nobody can tear us apart

Åh idag har det varit en väldigt bra dag, så befriande på något sätt! :)
Här får ni anledningarna:

# Jag är ÄNTLIGEN klar med den här veckans plugg! Kan lugnt säga att det har varit en helv*tes-vecka! SÅ skönt! :)

# Red ut med H och Karin en lååång stund förut och utforskade nya vägar, supermysigt! :)

# Testade ett Pessoa på Zäta idag och det fungerade alldeles perfekt! :))) Välkomnar nu det bettet i våran lilla dampiga familj. :D

# Det är fredag i morr = helg, och nästa vecka blir lugn i skolan (y) :)

#Ska dressyrträna i morrn :)

# Och efter det blir det bussen till Västervik där jag ska umgås med bästa kusin vitamin till på söndag :D

# Ser fram emot DM-träningen på söndag!

Ja herregud, är så lycklig just nu! Nästan mest över pessoat faktiskt! Men jag ska inte ropa Hej än, fast jag måste erkänna ett den effekten som bettbytet fick gav mig en underbar känsla i magen! :)
Självklart är jag glad över plugget också, äckligt skönt att vara KLAR! :D :D

Nu ska jag packa! :)

Hade!

Kram Amanda



» Nobody said it was easy

Gudars, tur för mig att vi slutar så mycket tidigare den här veckan, annars vet jag inte hur jag skulle hinna med mitt liv riktigt. Vi har nämligen ett prov (imorrn) och tre inlämningar (till på fredag)! Känns som ett ganska hårt jobb faktiskt! Men men.

Idag var det mys i stallet :) Noak var på gulligt humör och fick en långborst idag. Zäta blev bara lite avborstad men han får ju sin dos på fredag och i morrn så jag tycker det blir rättvist iaf ^^

Ja, bara att återgå till plugget då antar jag. Ska bli galet skönt när den här veckan är över! Då blir det Västervik och kusinen! :)

Hade!

Kram Amanda


» Jag kommer, jag är nästan där

Ganska glad chey ikväll! :)

Kärleksdagen var bra! Bästa var att vi fick godis och att vi slutade 2 timmar tidigare än ordinarie schemat hihi, gillas såhääär mycket! :) Fråga Olle var kul också, men helt klart bäst var en teatergrupp som hette "Ung utan Pung"! Wierd name men de ägde! Sjöng och agerade verkligen superbäst, guldstjärna till dem!

Efter dagens slut var jag kvar i skolan i typ 2 timmar iaf tills jag skulle till Druvan då. Gick ganska bra tycker jag. Gjorde en jäkla massa undersökningar som tex: Röntgen, foton med maskin, röntgen igen, foton med kamera och sen avtryck. För den som inte gjort avtryck (som är hemska) så innebär det att de stoppar in något som liknar en stor och käk-formad sked i över/underkäken. I denna "sked" ligger asmycket grön gegga som är gjord av sjöalger bla. Mys.
Det svåratse är att man måste koncentrera sig skitmycket på att andas lugnt ocg djupt genom näsan för om du försöker andas genom munnen går det knappt eftersom "skeden" går ända bak i svaljet.
Men jag klarade mig rätt bra! :) Fick bara en kväljning innan jag kom ihåg genom-näsan-grejjen.

Har iaf världens gulligaste tandläkare! Bästa Lizyone! :) En annan asbra sak är att om allt går som det ska så kanske jag får ta bort tandställningarna (säger det i plural eftersom de ska sätta en i underkäken också på sommarlovet) efter 2:an! :)
Skulle vara underbart att vara tandställningsfri till studenten, det är mitt mål! :)

En timma senare när jag var klar åkte jag förbi stallet och nu bara pluggar jag -.-
Egentligen är den här veckan underbar eftersom vi slutade tidigare idag, har sovis i morrn och slutar vid lunch ons-tors-fre! :D
Men ändå har vi ett prov och tre inlämningar. Aja bara att kämpa på antar jag!

I morrn blire körkortskurs, så snart får ni se upp för mig på vägarna! Wiiieeee! :D :D

Hade!

Kram Amanda

Ungefär såhär ser skedarna ut, fast det är liksom hela och har inte urgröpningen i mitten som den här har. Och geggan är inte såhär grön heller, mera limegrön på nåt vis! :)


» Why is everybody so serious, acting so damn mysterious?

Idag har vi inte vanlig skoldag, vi har "kärleksdag". Vet inte vad det innebär riktigt eftersom min klass är lite leftover och inte har fått något schema för dagen... Vi blir alltid utan sånt ju!
Dock (och inte dick haha ^^) vet jag att Olle från Fråga Olle kommer och att den här dagen är schemabrytande, och det gillas eftersom det betyder ingen spanska! :D :D

I eftermiddag ska jag till tandläkaren och det ser jag faktiskt fram emot. Låter kanske konstigt men har problem med att tråden lägger sig fel när jag haft den länge och då sticker den mig i käken/kinden hela tiden. Och det är ju inte så skönt!
Så den ska bytas plus att de ska göra en jäkla massa olika tester. Blir väl där hela natten! ;)

Hade!
Kram Amanda


Druvan, mitt andra hem! ;P


» Det är av sina misstag man lär sig

Hejsan! (:

Jag har märkt en sak (genom vissa kommentarer, Hmmm? ;) ), jag skriver väldigt mycket fel här på bloggen (lovar att ni kommer kunna hitta fel i den här texten med bara för det ^^)!
Antar att jag skriver lite för fort för att fingrarna ska hinna med och då blir det lite fina ihopsnickrade ord här och var haha :)
Saken är den bara att ibland blir det lite för fel, råkade tex byta ut dock mot dick en gång, och det är ju inte så bra kanske?! ;) Och igår hade jag tydligen skrivit votsippor istf vitsippor. Duktig chey!

Men iaf! :) Igår var det valborg och jag hade det trevligt med HEJA! (y) Åt lite, var uppe i stallet och kvällsfodra, såg på tv, kolla brasan såklart, och åt lite till! :) En lugn och fin kväll helt enkelt.

Idag har jag dressyrtränat för första gången på alldeles för länge! Gick dåligt i början men väldigt bra i slutet för att göra en lång historia kort :) Är väldigt nöjd. :)

Var ute hos Matilda en sväng också och fotade J och Fille när de hoppade på hennes drop in-hoppning. Duktiga var de! :P

Nu pluggas det lite. Har gjort lite på naturen, svenskan och ska ta tag i spanskan nu oxå. Känns som en bra ide nu när vi har prov på torsdag... ;)

Hade!

Kram Amanda