» Asking me for mercy, mercy

Gudars va trött jag var i morse/förmiddags! Ögonen kändes som suddiga moln och jag höll på att somna två gånger när jag lutade mig bakåt i stolen (som för en stund blev riktigt mjuk och skön) och även när jag la huvudet i pärmen jag jobbade med. Riktigt nära där :)

Trots mitt urbrott i måndags så ordnade dagen upp sig. Åkte trots allt till stallet, vilket var sjukt skönt. Mockat vare redan men en rejäl dos mys var ju inte helt fel ;)
Blev sen både afro, pannkakor och bad i Ågelsjön med J. Med andra ord fick jag allt som jag ville. Fattar inte att hon törs hoppa från de höga klipporna, de låga räcker bra för mig ^^
Igår då, då var jag ju först på jobbet som vanligt. Var duktig och jobbade över en timme för att ta igen lite inför i morrn, tillsammans med de timmarna jag jobbade i söndags har jag tagit igen fem timmar, yey!
Sen var jag rätt länge i stallet och mysbortsade sista gången inför betet och lastade in det nya höet. Sist åkte jag, bror och mamma ut till Ågelsjön igen :) Har med andra ord varit där tre dagar i rad sen i söndags då det var premiärdopp för sommarn, förvånandsvärt varmt och skönt¨)

Och idag är jag trött då, eller var. Har nyss ätit dögoda kåldolmar till lunch som fick mig att piggna till. Slutar vid halv fyra idag (om 2 timmar och 21 minuter) och då ska jag till stallet och smörja järnet. Ju mer jag blir klar med idag desto mer andra grejer hinner jag med i morrn.
Då kommer jag att ha fullt upp, först sovmorgon till sju (?! , skönt i all afall) Sen upp till stallet vid åtta för att släppa alla fina hästarna på sommarlov och sommarbete-sjukt välförtjänta av det! Efter det fixa det sista och sen till jobbet. Jobba några timmar för att sen möta J och H på stan och gå på bio och se Eclipse! :D

Måste hinna klämma in en dusch och en lunch mella stallet och jobbet också, men det får vål gå :P

Hade!

Kram Amanda

» Because I've had a bad day

Vilken sugig dag! Är så opepp på jobbet att jag bara vill slänga musen i väggen och bryta sönder tangentbordet. Sugigt. Men nu är det i alla fall bättre än på förmiddagen, då var det riktigt trögt.
Vet dessutom inte vad jag ska göra i eftermiddag, ska jag till stallet eller inte? Känns ju så onödigt att bara åka dit och mocka och inget mer när hästarna går läger och boxarna ska mockas ur om tre dagar, men vill ju ändå träffa hästarna... Och man kan ju inte åka dit och mysa med dem utan att mocka heller, men antar att jag åker i alla fall.
Därför blev jag glad när J och jag mitt i allt planerade att åka ut till Ågelsjön ett tag, men sen det blev inget med det heller så jag antar att jag kommer vara deppad ända tills afron ikväll. Tar med mig mamma eftersom pappa och Martin är på fotboll. Ska dessutom göra pannkakor ikväll som jag sett fram emot, knappt att jag gör det.
Förlåt att jag är så tråkig, men idag suger allt. Jävlar vad jag ska avregera mig på afron sen!

Hade (bättre än mig) !

Kram Amanda

You make me feel so damn substituted-
hope you know,
that it's all your fault-
lalala

» Even tiny stuff matters

Idag har jag gjort massor och varit superduperaktiv, not!
Powerwalkade upp till stallet i morse (på 20 minuter, stolt *hosthost*), mockade och fixade, lösgalopperade typ alla hästarna. De var minsann liiite busiga :)
Powerwalkade hem och pratade i telefon med J i 22 minuter, oops! Var sedan hemma i två timmar och åt lunch, duschade etc och var sedan med J. Spelade kort/solade/garvade åt patetiska bloggar samtidigt som vi hade "värmeslag" xD
Är hemma nu och ska äta och vara med marsvinen och sen ska jag va med J igen. Gudars vad mycket jag gjort alltså, blir ju trött bara av att tänka på't.
I morrn blire först stallet och skötarmöte dårå, och sen eventuellt till jobbet för att ta igen torsdag eftersom jag då är ledig på grund av vad? Jo, betessläpp! :) 



Har för den delen skaffat mig två stycken kollegieblock som ska användas som "att göra-block" och "att köpa-block". Nu tar jag minsann tag i det här med ineffektiviteten (vilket skumt ord...) :D


Hade!

Kram Amanda 

» Ain't making wreaths but I feel perfect anyway

Måste såklart börja med att säga Glad Midsommar till alla! I fall det är så man säger, eller nåt? :)
Dagen började kanon, för idag är jag Leeedig! Inget jobb på midsommarafton alltså, no, nada, zero! Därför åkte jag upp till stallet vid nio och var sedan där helt själv med Cissi, Lotta, Mogge och Tuva till tolv. Hade det kanoners, mockandet tog en timme eftersom de kära lägerbarnen har mockat ett tag och sen mockade jag åt Filur, men det tog bara en kvart ;)
Fick även en kanonstund med med Noak. Skrittade grytan och joggade sen en stund på banan. Snacka om att det uppskattades! Hade lätt fått nior på den fria/ökade skritten runt grytan ;D Banan var heller inte så pjåkig och det var ärligt talat askul att få rida honom igen, nice avslut inför sommarn liksom.

Har också vart en sväng på Löfstad Slott på deras midsommarfirande. Är första gången på två år som jag firar midsommar hemma och då kan det ju lika gärna göras ordentligt. Nae, men mysigt vare med folkdans och fioler och grejer ¨)
Fanns även en ursöt lite tjej där som nöjd berättade att min filt var skön att gå på ( ?:P ) och frågade om jag hade "tandställ". Svaret blev ju ja dårå och så fick jag förklara vad fästena va och allting. Men lite kul vare.

Och nyss firade vi pappa i efterskott med en typ jorgubbstårta och lite presenter. Martin och jag höll på och bakade tårtan hela kvällen igår (beror ju inte alls på att jag var och tränade mitt i) och den uppskattades, pappa åt mer än en fjärdedel. Själv tyckte jag att den var sådär, understa lagret var blä, men annars var det helt okej :)
Länk: www.recept.nu sök på Torta di fragole ^)

Senare i kväll vankas lite midsommarmiddag med familjen, och sen får jag se om jag eventuellt är ett tag med T:san :)



Gammelman♥



Hade!

Kram Amanda




» Soaring, flying

Klockan är just nu 08.någonting och jag har varit på jobbet sen klockan sju och är hyfsat trött. Men att komma vid sju innebär att jag kan gå härifrån klockan halv fyra = mer tid i stallet, och det skadar ju inte ;)
Ska dessutom hinna med en födelsedagsfika ikväll eftersom pappa fyller 46 idag, Stort Grattis!

Igår efter hoppkursen svävade jag på små rosa moln hela kvällen, min häst hoppar igen. Eller han har väl aldrig direkt slutat hoppa helt, men det var inte långt ifrån känndes det som.
Men nu är vi på G igen och det är så asaskönt att han har fått tillbaka lusten! :D Gud, blir så himla glad bara! Får väl bara hoppas att vi har samma flyt idag eftersom lektionerna ska filmas, haha! Har väl i alla fall blivit av med mina fina tanthänder senn förra sommarn och det är väl alltid något :)

29

Haha han ser så tjock ut på bilderna...  :)

5

Snodde några två bilder från fotoproffset H, som tack lite reklam-
www.hillevihassler.webs.com  :)



Hade!

Kram Amanda

» Everything has a beginning

Vet att jag har haft sugig uppdatering igen men har faktiskt en riktigt bra ursäkt den här gången-modemet hemma är avstängt. Håller på att göra om i hallen så vi kan inte ha något inkopplat där nere för tillfället. Därför sitter jag och bloggar på jobbet nu då, vilket innebär att jag har cirka två minuter på mig ;)
Här kommer därför en snabb genomgång av helgen:
Fredag- Jobbade bra på jobbet-blev nästan klar med block två vilket innebär 96 kabelskåp. Fira E's födelsedag i efterskott, sov hos H, var och hälsade på en massa roligt folk på Matilda's 20 årsfest. efter att vi varit ute på betet, Himla kul faktiskt! Speciellt kalkonen Berit :D, cyklade på Hugos minicykel och hade benen dubbelvikta =)

Lördag- Sov till halv elva, sen upp till stallet och tvättade och fixa. Borsta och mös med Noak i över en timma <3, sov hos H med J, hade Glee-maraton :)'

Söndag- Sov till halv elva igen, gick upp och gjorde ballongdjur :P Sen till stallet och starta upp hoppkursen med Z-gick helt okej till slut :)

Ska se om jag kan komma åt pappas dator om dagarna tills modemet är inkopplat på typ torsdag, annars får jag väl fortsätta såhär ¨)
Se hela bilden




Hade!

Kram Amanda

» What's the reason if there isn't any?

Idag har jag en lågdag. Jobbet var väl okej och grattis till E.on som fyller tio år och bjöd på tårta! :) Och grattis till mig som typ bröt ihop inombords förut i stallet totalt utan anledning, bara sådär. Kändes som om jag skulle gå sönder ett tag och började nästan gråta, men vet verkligen inte varför, inte ens en susning-vilket är lite konstigt.
Började i alla fall dagen med att försova/somna om en halvtimme efter att klockan ringt, men hann gjorde jag ju lungt ändå så det var bara skönt :) Sen jobba hela fina dagen lång och sen en kortis till stallet, gud va jag avgudar att de stänger klockan fem när jag slutar vid fyra nere vid hamnen, gud sååå underbart!
Hem sen i alla fall och åt jordgubbar som var mums. Känns inte som sommarlov när jag är instängd hela dagarna men när jag kommer hem gör det faktiskt det. Speciellt eftersom vi redan varit vid betet en gång i år trots att våra hästar inte släpps än, men Tamara och "fölisarna", som inte är så små längre skulle kollas till igår så jag och H följde med J dit. Keligare hästar får man ju leta efter om jag säger så!



Ska i alla fall se Greys med T nu ikväll, säsongavslutning (fast det har jag trott att det har varit i typ tre veckor)  och det är ruggigt spännande kan jag säga!

Hade!

Kram Amanda

» They say hello, they say hola, they say bonjour

Sugit uppdatering jag vet, men hinner inte när jag både jobbar och går kurs och så är det...
Jaha, dressyrkursen tog slut igår så nu är det ledigt på kvällarna några dar fram tills hoppkursen börjar på typ söndag, eller måndag. Härlig koll känner jag! :)
Har ju börjat jobba nu också dårå. Extremt kul att sitta och dokumentera kabelskåp i åtta timmar, not. Igår var det riktigt segt, hade ju i och för sig en datagenomgång på två timmar då också och så fick vi bara sitta och testjobba  vilket kändes helt onödigt. Därför var det lite lättare idag när jag och min medarbetare Ella jobba hela dagen på egen hand. Tar sån jäkla tid bara, jobbar ju som sagt åtta timmar och han med typ fjorton kabelskåp idag ¨/
Men jag antar att det kommer att ge sig när man lärt sig lite mer, är ju inte sådär överdrivet datakunnig om man säger så :P
I alla fall är det mycket som snurrar i huvet nu, träffar nya folk hela tiden-en våning/dag en så länge, och måste lära mig massa nya teknikprylar som inte vill som jag vill men det får som sagt ta sin tid.
Ella är i alla fall 18 och rolig. Hade en sjuk känsla av att hon höll på med hästar, hon såg ut som en hästmänniska, och i matsalen kändes det på nåt sätt som om hon var vegetarian (och då åt vi fisk så inte för den delen), och vad händer då? Jo hon är medryttare på en arab och äter inget som har en mamma eller pappa som tar hand om dem ett tag efter att de är födda. Nej vadå läskig feeling? :D
Skönt att komma överens och att ha nåt att prata om liksom, men måste säga att jag gillar inställningen: Idag till exempel bjöd service desk på glass vid två, och det såg hon fram emot hela dan :)

Jag bara snurrar känner jag, men får lite social abstinens av att sitta inne hela dagarna ^^


Kabelskåp, mucho intressanto!
Bara kablar och säkringar i ett virrvarr ¨)

Hade!

Kram Amanda

» We all say when I get older I'll be stronger

Har någon undgått att märka att fotbolls VM är i gång nu? Tror inte det, inte jag i alla fall. Är väl inte superintresserad men lite kuligt äre ju ändå att följa de olika grupperna och se vilka som går vidar till finalen i slutändan :)
Men nog om det, var hos T en sväng igår kväll/natt och "firade" med våra familjer att vi gått ut nian och sådär. Hade det bra och såg såklart på film som vanligt. Då vart det Remember me, ganska bra, sugit slut bara. Men det ska jag inte avslöja i fall nån ska se filmen ;)
Kom i alla fall inte hem förrns två och skulle upp åtta för att ha teori i stallet. Mycket lyckat! Men ärligt talat så gick det bra och är bara lite trött nu. Men det kan inte hjälpas, ska snart upp till stallet igen för att fixa lite och sen är det ju dressyrkurs i kväll, får inte missas! Lite sugit att rida åtta till nio bara eftersom jag kommer hem vid typ tio men så kan det va...


Dressyrkursen förra sommarn, fy fanken asså ∞)

Måste bara berätta något kul, morfar sov här i natt för att passa Martin när vi andra var borta. Och mitt i natten vaknar han av att han tycker att ett av marsvinen springer runt på golvet, därför går han upp men tänder inte och börjar leta efter marsvinet, men hittar inget och går och lägger sig igen. Vid fem vaknar han igen av samma ljud men nu är det ljust ute så han kan se sig om i rummet. Och då upptäcker han att det inte är något marsvin som låter, utan markisen som slår mot fönstret... 
När han sen går upp är han astrött efter att ha varit vaken under natten och bara ber om kaffe :)

Låter inte så kul men det var roligare när det berättades live ¨)

Hade!

Kram Amanda 

» Like a satellite

Första dagen på sommarlovet idag då. Men kan ju inte säga att det känns riktigt så med detta fina väder som vi har haft, i så fall mer som en vanlig grå lördag eller söndag. Men om jag känner efter långt ner i magen så finns det nog lite sommarkänsla där i alla fall :>•
Startade dagen med att vandra upp till min gammla gammla skola och titta på lillebrors skolavslutning. Ingen höjdare direkt, men en tradition så det ska göras i alla fall. Sen hem och fira lovet med jordgubbstårta, vad är sommrigare än det?  :)
Var ju typ nån skötar och fadderdag i stallet idag också så det blev lite bus med E, H, Pari, och Pepsi för Zätus och mig. Hittade asbra vägar så det var mycket lyckat!
Efter turen vandrade jag och H upp med hästarna till Breddik och betade en halvtimme. Döskönt att bara sitta på en av stockarna och titta på hästarna och prata.
Hjälpte även Moa lite med BusViktor när hon red på banan, vet inte om han blev speciellt trött trots att han blev hyfsad, men hon blev det i alla fall. Men kuligt vare! :D

Sen jag kom hem från stallet har jag varit äckligt duktig. Jag har:

• Tömt och fixat mina jackor inför sommarn
• Gjort likadant med skolväskan
• Städat bland mina grejor i tvättstugan, visade sig att jag inta alls hade så mycket som jag trodde där, allt låg bara hullerom buller
• Städat badrummet
• Bäddat rent i sängen
• Storstädat mitt rum
• Lekt med och friserat marsvinen
• Och sommarstädat min garderob, typ tagit undan saker som inte kommer användas i sommar osv.
  
Känns så bra att ha ordning på allt igen, speciellt inför sommaren.  Trivs ju inte när det är rörit runt omkring, blir typ stressad av det och shit. Därför tänker jag unna mig att vara med mina fina vänner :)


Hade!

Kram Amanda



» This is it, here I stand...

Herre gud. Nu är det slut, alla nio åren på grundskolan är slut. Känns sjukt, riktigt sjukt faktiskt, och lite tråkigt också.
Gissar att jag borde vara glad och bara hoppa runt och skrika eller något liknande, och självklart är jag glad, men det känns jättejobbigt samtidigt.
Som E ooch jag kom fram till så lämnar man verkligen allt det trygga bakom sig, nu har vi verkligen ingenting att hålla fast vid längre. Inga fuckade lärare som Eeeva och inget plugg som måste göras på kvällarna. Helt galet men jag måste säga att jag kommer att sakna allting.
Jag har ju blivit så äckligt van vid att cykla samma väg varje morgon till skolan och därifrån till typ stallet, att klaga på skolmaten och vara utsedd till klassens pluggis. Men dessa vanor har blivit en vardag, en vardag att efter många om och men trivas med. Och nu är den borta, bara puts väck!
Kanske rent av är bra att jag inte hade något val, var ju liksom tvungen att sluta. Hade jag haft ett hade det nog varit svårt nu när allt kännts så bra de sista veckorna. Ett starkt exempel på det är att de som jag kallade för djur i vintras nu är bland favoritpersonerna i klassen. Kommer nog att sakna nästan alla något enormt.
Kommer liksom ihåg när vi från gamla 8 D2 kom som nya till 9 B4, skolans värsta klass. Var typ skiträdda hela bunten och jag har verkligen fått jobba för att visa att jag minsann också finns och förtjänar deras respekt, lyckades mycket bättre än väntat och har haft många ashärliga stunder.

Att dessutom gå ut med VG i Bild, Musik, Slöjd & Ma & MVG i Sv, Eng, Id, Hk, Sp, Teknik, So, No, och med ett stipendium på 700kr i handen gör att jag faktiskt är ganska stolt över mina prestationer och att det känns som ett värdigt avslut. Trots att det mattebetyget är surt efter allt slit, och att regnade :)


Men nu är det som sagt över och det finns inget att göra åt det, bara ta steget och vandra vidare, och det är faktiskt okej att gråta lite om man vill :') ...


Hade bäst, det är ju ändå sommarlov!

Kram Amanda


And I know , yes for sure
yeah it's real


» Sweaping the country

Okej, på J's order sitter jag nu här efter att ha haft suckig update i fyra dagar. Så förbered er på jordens längsta inlägg med nya bilder och allt vad hon pratade om, men ni måste inte läsa allt om ni inte vill, det måste bara J ^^ :

I torsdags var det ju födelsedagsfirande x2 vilket var mycket lyckat. Mormor fick en typ mysfilt som hon blev tokkär i och E får vänta på sin present till ett senare tillfälle, när vi har bestämt ett datum att fira henne på :P Men hon fick ju trots allt några hemgjorda bullar på morgonen :)
Bowlingen med klassen blev också bättre än väntat, mycket bättre faktisk :D

I fredags var jag ensam hemma eftersom familjen dragit till Västervik i förväg, sov därför hos E och hade mycket kul! Dressyrtränade även med Z, men det kommer i ett senare inlägg, typ i morrn.
I lördags sen då hade jag först Freja. Skrittade ut barbacka i en timme, till hennes förtret. Ganska kul att det på minuten gick dubbelt så fort att komma hem som att komma till Lundby som var vårt/mitt mål xD

Lundby fast i vintras...

Efter det åkte jag i alla fall hem för att packa och duscha och sen bar det av ner till stan för att helt ensam ta bussen till Västervik för att träffa kusinen. Stolt att jag lyckades att ta rätt buss både till stan och till Västervik, det var ju en fördel liksom ;) Väl framme vankades det middag hos mormor och morfar och sen åkte vi ut till kusinernas hus där vi också tillbringade natten. Hade det jättebra och vi måste lätt göra om'et igen snart!
På söndagen åkte vi hem igen efter en sovmorgon till tio (vet inte när jag sov så länge sist). Stannade på ett asgulligt ställe och åt lunch och fotade hönor :> Hittade även en badplats som lätt ska provas i sommar!
Åkte sen till stallet på eftermiddagen och gjorde ingenting, verkligen inte ett skit-mockade och lindade Pepsi åt H. Men det var rätt skönt det också, bara va liksom. Lyckades för den delen nörda slut på min engelskabok, bra jobbat där!

Och idag har vi varit i Linköping med klassen. Åkte först tåg till gamla Lkpg och sen buss in till nya. Lite handlat blev det också, some candy i Cloettaboden-dock till familjen, och ett fult bälte att ha till kjolen på avslutningsmiddagen i morrn. Tror inte att det blir så fult när de kommer tillsammans men det är ingen vacker syn ensamt alltså! ¨)

2

Var i stallet en sväng på eftermiddagen och gjorde typ inget igen. Mockade och hjälpte Karin att löshoppa Filur. Han är ju för söt asså!
Sen låtsades jag och J vara pigga så vi drog in till Friskis och tränade på Marie A's pass. Men jag måste säga att jag var skitduktig idag-kämpade järnet hela tiden och tog verkligen i :)

Med andra ord har jag under dessa fyra dagar farit med tåg, buss och cykel till en himla massa platser, men det har det också varit lätt värt!

Och nu sitter jag ju här då, trots att jag borde packa upp sen helgen, städa mitt bombnedslag till rum, bädda rent i sängen, och städa till marsvinen.















Men det gör inget för jag hämnas på J genom att låta Chilli och Molly äta på hennes Drakväktarbok, men bara lite, Mohahahaha!  ;)

Hade!

Kram Amanda

(Kanske inte blev jordens längsta, men hyfsat ändå :>)

» Just like party in the USA

Idag är det födelsedag x2! Både bästa E och min mormor fyller år idag så jag säger väl ett stort grattis till dem båda :)

 

Därför är det bra att jag sprang igår, det blir ju ingen nyttig eftermiddag/kväll direkt när det är två stycken som ska firas, men det är smällar man får ta ^^ Måste bara fixa en present till mormor, är bara lite sent ute.
Har för den delan bestämmt mig för att jag ska försöka träna varannan dag, på ett eller annat sätt. Känns så bra att vara igång på riktigt nu, så då kan jag ju lika gärna satsa lite. Älskar springtightsen för den delen, så skönt att slippa ha ett par shorts hängandes och slängandes runt benen.

Förutom två födelsedagsfirningar ska även klassen till Hugos och bowla och äta mat idag. So damn embarrassing att det är det enda våra ihoptjänade klasskassa räcker till, men jag antar att det är bättre än inget. Men kan ju ärligt säga att jag är liiite avis på H som har dragit med sin klass till Gotland, skulle gärna byta :> För att inte tala om musikklassen som kom ända till Barcelona! Helt galet ju!

Har förresten tagit ändan ur vagnen och bestämmt träff med min kusin på lördag :) Blir till att ta bussen ner till Västervik eftersom familjen åker i morrn. Men det kunde inte jag, och det beror ju inte alls på tre stycken hästar, nejnej :) Galet kul att ses igen i alla fall!
Men då får jag i alla fall tid till att fortsätta nörda min bok, nörda är verkligen rätt ord-läser så fort jag får chansen, på engelska som jag hittade i skåpet får ett tag sedan, känner att det vore bra om jag läser ut den innan vi slutar.




Hade!

Kram Amanda

» Sick of lying down

Känner att jag var alldeles för upptagen med Keyboy igår så jag glömde helt bort allt annat. Men ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket av skoldagen utan Keyboy heller, så den skiter vi i...
Men efter att vi slutat blev det en racersnabbis förbi stallet och bara mocka för sen bar det av till Irene för en haircut!
Mycket nöjd, tog typ inget på längden men desto mer på luggen. Bra delvis för att det är så jag vill ha det (i sommar ska håret bli långt, långt, långt) och för att det går att fixa mer till avslutningsfester, skolavslutningen och allt det där. Så det känns bra :)
Efter klippningen gjorde jag väl inget spec, stötte ihop med H på stan och åkte hem och vilade mina dampvärkande revben ¨/

Idag däremot har det varit soft. Bara städat och sett på film i skolan och slutat en timme tidigare :) Fick dessutom reda på att jag höjer mig från VG i No och Hk idag, Sjukt glad! :D så för närvarande ser slutbetygen ut såhär:
Sv: MVG
Eng: MVG
Sp: MVG
Hk: MVG
No: MVG
Tk: MVG
Mu: VG
Ma:VG
Bild: VG
Slöjd: VG
Id: VG

Har kanske missat nåt ämne, vet inte så noga. Är väl helt okej nöjd med dessa betyg, men hoppas på MVG i Idrott och slöjd också. Men man kan ju inte få allt, även om man vill :> Mormor kom hit idag också, fyller år i morrn så det blir till att fir
a både henne, E ocg gå på Hugos med klassen, får se om jag lyckas ;)

Nu ska jag ut och springa och inviga nya tightsen :)

Hade!

Kram Amanda

» The quest for the missing bib, part two

Goda nyheter! Min nummerlapp har hittat hem igen :)
Fick den via specialdelivery från mina vänner J och H en kväll för typ nån vecka sedan. Visade sig att den vimsiga ryttaren märkt att hon fått med sig nummerlappen hem när de lastade ur hästen hemma hos sig. Mamman och tjejen hade då fått så dåligt samvete att mamman tog med sig lappen till Norrköping när hon skulle hit via jobbet och tog då en omväg upp till stallet för att lämna tillbaka den.
Snacka om ärliga människor, sånt gillas skarpt! :D


Hemma!



Hade!

Kram Amanda




» He's got at plane to catch, a plane to morontown

Nyckelpojken är en konstig prick. Dryg är han och inte litar han på oss eller tar oss seriöst heller. Och jag menar, vem tror han att han är? Hans enda uppgift är ju att sitta på sin feta rumpa med en nyckelknippa som inte ens funkar till alla dörrar...
Nyckelpojken heter egentligen Björn Y-någonting och är nyckelansvarig på den kriminella Navestadsskolan. Hans uppdrag idag verkade vara att jävlas med mig och mina Saturnuskollegor E och Henke när vi höll till i tekniksalen och målade våran lilla planet.
Hela tiden var han där och passade oss som om vi var tre år gamla och tyckte att han var skitrolig som retades med oss och fullständigt bombdrygade, men det är ju också moget av en man på 41 som han så stolt berättade att han var.
Att vi sen började kalla honom för nyckelpojken gjorde inte saken bättre. Han blev typ döglad och berättade för oss totalt ointresserade att han inte hade haft ett smeknamn sen han var liten (lillbjörn =S) och att han därför tyckte det var kanonkul att vi kallade honom något. Han utvecklade till och med en egen uppgraderad form av namnet- Keyboy!
Så sarkastiska som vi var när vi pratade med honom måste han ha varit en seriöst stor jubelidiot för att inte fatta att vi drev med honom. Men det finns ju människor till allt!

I alla fall så blev arbetet klart och inlämnat idag, vilket är skönt! Har ju för visso inte varit speciellt jobbigt men ändå, nice när det är inlämnat :) Nu måste vi bara hålla något jävla föredrag inför klassen i morrn så är det över på allvar sen, tjoho!


Vi funderade ett tag på att sätta en alien på Saturnus, men det blidde inte så ^^

Hade!

Kram Amanda