» Off we go!

Jahopp, nu är allting klart. Packningen ligger i väskorna, marsvinen är inflyttade på Arken, naglarna är fixade och fina osv.
Måste erkänna att jag faktiskt har lite resfeber, men det får jag alltid när jag ska vara borta en längre tid från allt här hemma, så det är väl normalt antar jag :) Sist vi var utomlands hade jag nästan ångest de första dagarna men det hoppas jag verkligen slippa den här gången! Kan ju erkänna att jag är lite smått flygrädd också, men; Jag är inte rädd, jag kan flyga! Kanske hjälper ;)

Dagen har väl mest bestått av ärenden och fix hit och dit tror jag. Var även en sväng med E och J på Hageby, för tredje gången idag men utan resultat. Däremot har vi bokat in en resa till Ullared på höstlovet! Undrar hur mycket onödigt vi, eller i alla fall jag, kommer att ha med oss hem därifrån :P

Ao, åker här hemifrån vid 04 inatt och planet lyfter vid 9.20 i morrn bitti, så i morrn såhär dags sitter jag väl på en balkong eller något liknande, lite freaky känsla faktiskt. Men en sak kan jag lova; Guuuud va glass jag ska äta! Lyckas alltid typ glömma bort/skjuta upp det hela sommarn för att sen upptäcka att det är försent. Och träningskläder har jag faktiskt med mig så det är nog lugnt ;) Och om inte svettas man ju en del när man steker i solen... Ska bli kanonbrun! ¨)




Men jaa, ta hand om mina pållar och njut av den svenska sommaren! ;D

Hade bäst i alla fall så hörs vi!

Massor av kramar Amanda <3

» Cut it down to five floors

Jag måste börja med att fråga en sak som jag tänkt på och även testat aslänge; Varför känns det alltid som att man ska ramla ur en hängmatta om man ligger i en? Är inte meningen att man bara ska ligga där och relaxa och inte desperat försöka hålla sig kvar? :) Jag vet ju att jag inte ramlar av om jag inte lutar eller gungar jättemycket, men ändå... Fast det kanske är mig det är fel på? :P

Igår var jag lite effektivare än vad jag varit de senaste dagarna. Gick upp hyfsat för att greja lite och testa en ny sak, som inte funkade alls. Fan va sur jag blev dårå, sååå slösad tid :(
Vart dock på bättre humör när jag cyklade ut till älsklingarna på betet och fotade lite grann. Sjukt mysiga var de igår och en del bra bilder blev det nog också tror jag. Men viktigast var att jag kunde säga Hejdå eftersom vi åker i natt. 




Freja och jag hade roligt igår också. Jobbade med lite markarbete i ridhuset och sen skuttade vi lite som sagt. Och det är ju ingen tvekan om vad den lilla hästen tycker är roligast av hopp och dressyr kan jag ju säga! Så himla söt <3 :)




























Träffade J och E ett tag också, gissa vad vi gjorde; Såg på film igen! Eller glee, men ändå :P

Hade!

Kram Amanda

 


» So is a beautiful voice

I mitt nästa liv, om det finns något sådant, ska jag bli en katt tror jag. Men inte vilken katt som helst, jag ska bli den nya versionen av J's katt. J och jag såg på ännu en film idag och trot eller ej men han låg faktiskt och sov, på min mage, i typ en och en halv timma! :) Den katten har blivit för gosig för sitt eget bästa tror jag, men softarstilen tar jag gärna! ;)

Förutom filmen har jag inte gjort något speciellt idag heller, förutom att vara med J för det är speciellt. Vi har ju i och för sig tränat på Linneas KI med E och varit lite duktiga. Ville från början typ provocera Linnea lite men kom fram till att det var en urusel ide så det gjorde jag inte.
Sen dess har jag packat inför Rhodos med ångest för att jag inte kan bestämma mig och smakat marabou passionfrukt. Den var äcklig, ät inte den! Packningen gick i och för sig ganska bra, är typ klar vilket är skönt! :)

I morrn ska jag fixa det sista, vilket innebär lite pyssel och en eventuell smärta, får se hur det går ;P Freja står också på schemat vilket är askul, för vi ska skutta lite i morrn och det har vi nog inte gjort sen senaste Jenny-träningen, alltså för typ två år sen eller nåt :P
Vill åka ut och fota lite mer vid betet också, men får se hur det blir med den saken, beror ju lite på vädret.



Hade!

Kram Amanda

» Rhodos is a good destination for homosexuals, part two

Puh, kom precis hem från ett träningspass hos J. Körde en nästan full bodyworkout med Kinetic, (Som eye toy men man får träninginstruktioner) inte att leka med. Vissa övningar var pain in the ass och jag är faktiskt tröttare än väntat. Men man kan ju inte låta spelets instruktör få vinna över en eller hur? ;)
Det skönaste var nog ändå J's katt som låg och sov bredvid tv;n medan vi svettades, softare till max liksom! :P

Annars har jag inte gjort mycket idag. J och jag cyklade in till bibban och lånade lite böcker och gick sen en sväng på stan. Såg sen på Alice in wonderland och vart lite besvikna, hade höga förväntningar som inte uppfylldes...

Ao, det är väl ungefär vad jag åstadkommit idag...  ^^

Hade!

Kram Amanda

Kommer nån ihåg när jag berättade att jag läst i en reseguide att Rhodos var gayvänligt? Kan snart ta reda på det IRL eftersom vi ska dit! :D Inte för att jag vet hur jag ska få reda på det riktigt men man kan ju hålla ögonen öppna... ;P

» And you know I´ll be there

Inledde dagen med att fixa allmänt med datan och kameran, det behövdes nämligen. Eller inte datan, men kameran. Men nu tror jag i alla fall att jag är kapabel att ladda upp bilderna från systemen till datan alldeles själv, great! :)

Sen dess har jag vart med T och varit med Lotta när hon tränade hos Sofia idag igen.

T och jag slog på stort och bakade asdyra dumlekakor, som tyvärr blev misslyckade:( Men i och för sig gjorde det inte så mycket för de är fullt ätbara ändå ;P Såg på Mamma Mia också men det ägnades inte speciellt mycket av tiden till att titta på filmen direkt. Båda ville gärna se den men sen när vi väl gjorde det var vi inte ett dugg intresserade ;)

Frejson var duktig idag. Lotta red henne på hackamoret och det verkade hjälpa, trots vissa protester från en tjock ponny...
Var lite extra kul idag eftersom jag typ var hästskötare. Fixade allt med stall, mat, Freja och liknande och sen bar det av till Susanne i kvällssolen, inte helt fel :)



Bild från förra veckans träning. ¡Me gusta mi cámara mucho!



Hade!

Kram Amanda

 


» Digging in the dirt

Vilket himla skitväder det har gått och blivit nu såhär på sommarlovet. Ska det inte vara typ strålande sol och glass i stora lass eller något sånt? Mitt svar är Joo! :)

Men lite dåligt väder har man ju i och för sig aldrig dött av, om vi tänker i liten skala, och inte på tsunamis och shit, men i alla fall.
Helgen på J's land var awsome! Hade bajsväder men det hindrade minsann inte oss tre från att vara kreativa! Har spelat en himla massa spel, vilket innebär att jag har förlorat en himla massa också som vanligt (spelade inte grodspelet), gjort en dasskylt, sett på tv, sovit sjukt mycket och badat och grejat. Lätt fett att badet var bäst! Knatade nämligen ner till havet sent i går kväll iklädda endast badkläder och handduk i regnstorm och iskalla vindar. Vattnet var 16 grader varmt men flera dopp blev det ändå, och hehe, alla var väl inte fullt lagliga tror jag... :)
Ni är bara så bra tjejor!<3



Ska snart börja packa upp och greja plus att jag ska laga mat eftersom jag är ensam igen. Tror det får bli nåt med potatis idag, har i princip levt på pasta den här veckan ^^

Hade!

Kram Amanda

» How do you sleep while the rest of us cry?

Varför är världen så sjukt jävla orättvis?!
J, du vet var du har oss! <3

» Down by the countryside

Sommarens sista jobbvecka är nu slut vilket innebär mera klirr i kassan. Jag menar, lite mer än tolv tusen har ju inte skadat nån eller hur? ;)
Fast vi har haft det sjukt kul också :)

Var ute och kämpade med Freja förut. Fy fanken så stel men efter lite övertalning så funkade det ändå okej :) Fick också för sörsta gången åka på H's moppe. Hon skjutar mycket bra kan jag lova! :)

Nu ska jag slänga i mig mat och packa klart för klockan sju åker jag, H och J till J's land mellan tup Nykpg och Oxelösund tills på söndag, skojskoj!  Lätt att vi ska nörda grodspelet om det blir sugigt väder, och jag äääger på det ;)



Hade!

Kram Amanda

Pris för dagens skämt igår:
Hillevi Hassler

Pris för dagens skämt idag:
Me!  (
Råkade) ta en tidning på Claes Ohlsson som jag trodde var gratis. Det var den inte. Kostade 29kr. Antar att det är det som kallas snatteri ;P

 


» Please, Carry on with that thing you do

Okej, korten på bordet, jag har nog tagit en så kallad bloggpaus i några dagar. Varför? För att jag inte har haft ett piss att berätta och för att det är skönt. Så enkelt är det! :)
Men för att göra en lång historia kort så var helgen på båten bra, badade och var med kussen och åkte runt på lite olika evenemang, typ Visfestival och Hädelöpdag.
Har också börjat jobba i stallet den här veckan. Mycket skoj, hittat två marsvin och resultatet kommer att bli great! ;)

I kväll/natt/imorgon och imorgon natt har jag huset för mig själv eftersom de övriga är i Västervik igen. Känner mig faktiskt ganska huslig när jag knatar runt och vattnar blommor åt grannarna, lagar mat, hämtar post och grejar. Ganska kul fsktiskt! ¨)
Är också glad för att jag följde med Lotta och Freja när de tränade för Susanne idag, alltid lär man sig något och det var minsann nyttigt att se Lotta rida den lilla bollen :)

Och här kommer en bekräftelse på min efterblivenhet i datorvärlden: Har skaffat Facebook, nu, arton år efter alla andra. Men så äre och så kommer det att vara, lite retard sådär :) Men det kan ju öppna en del dörrar...  ^^

Nu ska jag gå iväg härifrån och klippa lite marsvinsklor på de små odjuren <3

Hade!

Kram Amanda

Pris för dagen skämt: Hillevi Hassler
Vad säger de i Polen när de tvättar bilen?
-Jag tvättar på-lacken...  HAHAHA :D

» A real wild one

Alltså, att försöka äta en hel plusmeny på Donken var nog inte min och T;s brightaste ide verker det som såhär i efterhand. Fick inte i mig hela ens och mådde så illa ett tag efteråt, inte kul! Därför överlät jag de sista pommena till bror som inte blev ledsen så att säga ;) Det enda som är bra med plusmenyn är att man får ett supertufft CocaColaglas som trofé haha :P



Men vi har i alla fall haft askul de här två dagarna, och tältningen blev minsann av! Men den svettiga mannen på Mc Donalds tar nog ändå priset :)

Var lite träningsugen förut så jag bar in träningscykeln i vardagsrummet och satt och trampade framför Bröllopsduellen, som för den delen är så himla rolig! Detta resulterade i personligt rekord: En mil på 18,05 minuter :D Cyklade sammanlagt 1,5 mil på typ 23,04 eller nåt, kommer inte ihåg riktigt, men det är också rekord haha ^^ Även idag blev jag hyfsat svettig, nästan värre än på Friskis, rätt galet egentligen ¨)

I eftermiddag drar vi till Västervik för att vara lite på båten i helgen. Faktiskt inte helt fel när jag inte vart där knappt i sommar. Nu är det ju varmt i vattnet också, Bara man inte är där för ofta så går det :P

Hade!

Kram Amanda

PS: Skräckfilmen gick ju inte super direkt, såg mer av våran blåa kudde än av filmen tror jag, men det jag såg var kanon! ;P


» Have you ever seen the rain, coming down on a sunny day?

Nu regnar det, första gången på länge, och en jäkla tur att det börja först nu.
Har spenderat en till dag med bad tillsammans med familjen och T och det var gött minsann! Inga äckliga personer idag dock men det var kul ändå  ;P
Tanken är ju dock att vi ska tälta i trädgården i natt, men det kan vi ju göra även om det regnar ju. Bara att lägga en pressening eller liknande över tältet så är promlemet löst :)
Ska även försöka kolla på en skräckfilm. Har börjat gilla det mer och mer men vi får väl se om jag pallar denna som ska vara läääskig, men jag får väl gömma mig bakom chokladbollskakan eller nåt ;)





Nu ska vi gå och hämta en tandborste som blev glömd, stackars liten haha xD

Hade!

Kram Amanda


Jäklans skönt med regn ändå ...^^

» Both of us saw the guy and puked

Årets första helbaddag är nu avklarad! Har varit vid Mårängen med T och bara chillat i värmen hela dagen, så himla skönt! :)
Men gud vad vi skämdes för en snubbe. Kanske var typ tjugo eller nåt och badade endast iförd randiga kalsonger, och jag kan ju säga att det verkade som att han uppskattade alla människor i badkläder (antagligen speciellt tjejerna),  mycket mycket. Extremt mycket!
Inte ens ett par rediga brallor hade kunnat dölja det där och då kan ni ju gissa hur det såg ut utan rediga brallor. Just det; INTE okej bland alla småbarn liksom :P
Jaa, vad ska jag mer säga? Bad, sol, glass och massa roligt folk att glo på kan ju knappt bli fel! :D 
Dessutom tror jag att min hår redan börjat bli lite solblekt, efter fyra dagars semester, glaaaaad!


Bad förra sommarn :)


Nu ska jag strax ut till Molly för att hjälpa E när hon rider. Skojskoj! :)

Hade!

Kram Amanda

» Guiding voice is on the phone

Halloj! 

Kom för ett tag sen hem från Norrköpings fjolligaste medelpass. Inget illa menat men det var ju så töntigt :P Knäppa rörelser och sista låten ska jag bara inte tala om... Men jäklars vad svettiga vi blev. Noll AC i hallen och trots att vi bara var ca 20 pers vart det nästan olidligt, bokstavligen rann om E och mig och gled på golven gjorde man också. Då är det rätt extremt   "o  :)

Helgen med caben var bara bra! Även för en icke bilintresserad som jag var det hyfsat coolt att glassa runt utan tak och spela hög musik. Rätt nice ¨) Och Östergötland runt blev det typ, stannade massor och badade bland annat i Roxen vilket var välbehövligt i värmen.
Förutom caben har jag tältat med bro i trädgården och varit en del med H. Igår hade vi betet och spenderade ca tre timmar där ute. Mest på grund av de där himla badkaren men sen var det ju visitering och foto också :) Himlans kul att få träffa de sommarfeta hästarna ^^
Efter betet hade vi värmeslag så det fick bli ett dopp i Ågelsjön. Asskönt i vattnet och om till och med en badfrysare som jag tycker det då är det verkligen så :) Fryser ju för tusan som en hund jämt annars så det var ju kanoners ... =)


Ganska sammanfattande :P



Idag har jag inte gjort så mycket, varit med H igen och tränat dårå. Ett extra plus till den stackars handikappade/utveklingsstörda kinesen som tränade. Såg ju så himla kul ut, och nu är jag faktiskt inte elak, för hon var så glad hela tiden och jätteduktig också! Dagens topp ;)

Ett annat plus är att jag vet i princip vad jag ska göra hela veckan, och det är en hel del skojiga grejer vill jag lova! Måste bara få folk att gå med på mina planer också :D

Nu måste jag ta en kall dusch innan jag smäller av på all min ofräsch-het, behöver nog inte berätta hur min frilla ser ut...

Hade!

Kram Amanda

 


» Airplanes in the nightsky are like shooting stars

Nu äre semesteeeeeeeeeeeeer! :) :D
Sista dagen på jobbet är nu avklarad, vilket innebär att hela sommarjobbet är avklarat, vilket innebär cashflow! Kändes nästan lite sorgligt när man loggade ut för sista gången och gjorde sista kabelskåpet, Haha nejdå!
Ärligt talat så är det sjukt värt alla timmar nu när en fet lön snart rullar in på kontot och jag kan använda den till precis vad jag vill. Men jag ska minsann inte slösa bort den, nejdå, här ska sparas serrö! ¨)
Eftersom det var vår sista dag idag bjöd jag på jordgubbscheesecake och Ella på glasstårta, och det gick åt snabbt vill jag lova ;) Kul att det var uppskattat! Fick varsin E.on-handduk och en sidenorkidée som tack för den här sommarn och sen fikade alla och var glada :) Ganska bra att orkidéen inte var äkta, då är den ju fin hur länge som helst, eller typ för alltid xD

Ikväll ska jag ner till stan med E och J för att glo lite på Munken in the park. Har typ ingen koll på det men lite kul blire allt att göra något sånt för en gångs skull, skulle kanske kalla det för en ny erfarenhet så fattar ni vad jag menar ;)

Jag måste bara få skryta lite en gång: Förra sommarn när familjen var på en konsert vann pappa möjligheten att få låna en Cab en helg, och nu är det den helgen! Ska alltså cruisa runt i en Volvo C70 cabriolet i morrn om det är bra väder och bara se cool ut. Föräldrarna har typ planertat en Östergötlandrunttur med bad och grejer som vi ska köra, så det blir nog en hel del bilåkning skulle jag tro :P





Hade!

Kram Amanda

SommarlovsommarlovsommarlovLedigledigledigSommarlovsommarlovsommarlovLedigledigledig ^^


» I scream, you scream, everybody scream for ice cream

I morrn äre sista jobbardagen för den här sommaren, sen är jag leeeeeeedig :D Gudars så skön det ska bli, jag kan sova hur länge jag vill, jag kan vara uppe hur länge jag vill och göra precis vad jag vill. Och det är en del som är typ planerat så det blir nog kalasbra! ^^

Hade kul när jag var både med e och T. Med E knatade jag ut till betet och var där i över en timma och väntade på hästarna, fast det märkte vi inte förrns efteråt xD Detta resulterade i att jag missade Superfat vs Superskinny som jag sett fram emot. Men hallå, vilket är viktigast egentligen?! :)
Igår var jag och T först på steppen vid halv sex, efter det åkte vi hem och åt som vargar båda två. Sen kolla vi en rolig hemsida www.ffml.se , typ personer som failat totalt på olika sett, dökul! :) Sen gick vi till ICA och köpte glass. Blev sommarpremiär för mig och inveg med en Magnum Gold. Inte det lättaste att tugga hård choklad och glass samma dag som man varit och grejat med tandställningen och fått en extra sicksackgrej runt fästena. För första gången gjorde det faktist ont! Har fått fina sår på insidan av läppen också, men det gör inget. Tänderna blir ju fina och glass är gott så det kan jag leva med :)


Magnum Gold, var ärligt talat guldglittrig på utsidan :P


Var för den delen på Halvars idag. Markus på jobbet kom in till Ella och mig vid typ kvart över nio och bara: Hur låter det med en glass på Halvars typ tio? Vi vart ju inte lite förvånade men kul vare!
Det bästa var ändå när hon som stod i kassan skulle ge mig min glass; vet inte vad hon gjorde men hon lyckades tappa glassen rakt in i väggen med en duns och sen ner på golvet. Först log hon bara generat och gjorde en ny glass, men sen kunde jag inte hålla mig längre och började asgarva! Hon vart typ skitsur och det förstår jag, och jag är så elak men jag kunde verkligen inte hålla mig, såg så asroligt ut :D Made my day!

Powerwalkade med mamma ut till bete förut och idag såg vi alla hästarna, kunde till och med hälsa på Noak :)<3


Hade!

Kram Amanda

 


» Not a sinner nor a saint

Halloj!

Idag var jag duktig och tog mig i regnet till jobbet så att jag var här till halv sju. Lite ironiskt egentligen eftersom Maria föreslog att jag skulle börje en halvtimme tidigare några dagar för att ta igen min övertid, och jag bara - Never :)
Men nu gört jag i alla fall, men kan ju som sagt gå hem tre istället då och det ser jag fram emot. Bara lite mindre än två timmar kvar ... =)

Okej här kommer lite updates som jag känner att jag glömt bort:

Topp tre:

•Eclipse var nästan för bra! Lätt den bästa av de tre Twilightfilmerna som släppts hittills :)

•Hagagymnasiet, here I come! Är nog bland de lyckligare människorna i Norrköping just nu. Kom ju in på mitt förstahandsval! :D

•Andra dagen på sista jobbvecka idag, bara tre kvar sen ^^


Övrigt:


•Det var inte alls idag jag skulle till tandläkaren, utan i morrn. Härlig koll!

 

•Ringde H igår och frågade om vi skulle ses på kvällen, men det gick inte, för hon var i Kroatien!
Gud så sämst jag kände mig. visste ju att hon skulle åka dit men hade totalt förträngt att det var så pass tidigt på sommarn, trodde att det var i slutet. Gud vilken sugig kompis jag är ^^s


•Måste berömma Maria. Åkte ju med henne hem till stallet från betet, och det gick mycket bra, körde bara bra! :D

Idag då, ska vara med E när jag slutat. Vet inte hur länge sedan det var som vi va med varandra helt själva, så det blir nice ^)





Flummigt inlägg känner jag, lalala, men så är det. Vet inte ens vad jag vill säga, glöm att jag sa nåt xD



Hade!

Kram Amanda

 


» Money money money, must be funny

Idag inledde jag första dagen på sista jobbarveckan ( Iiiih!) med att vara på plats vid strax efter halv sju. Och det bästa var att jag knappt ens var trött. Eller frågan är om det egentligen var bra, betyder ju att jag vant mig vid att gå upp 05.35 varje morgon, men shit the same, snart över ;) Var sen riktigt inneffektiv hela dagen. Fast det var inte mitt fel att knappt några kabelskåp blev gjorda, vi hade faktiskt annat för oss idag. Och detta trots det faktum att jag jobbade över en halvtimma efter att jag slutat vilket betyder att jag är av med all övertid som jag drog på mig under betessläppet, yippie! :D Nu kan jag alltså gå hem vid härliga halv fyra varje dag utan att känna att jag borde stanna lite till, nice :)
Får eventuellt se om jag kommer vara där vid halv sju resten av veckan också, då kan jag ju gå hem vid tre istället! ^u^

Mamma och jag var på afron förut/nyss. Herre gud så tråkigt det var idag asså! Trodde att jag skulle smälla av ett tag, men det gjorde jag inte. Tog i stället i lite extra i finalen för att få allt överstökat typ :) Lite samma var det med springningen igår, gick dösegt och inga pållar syntes till, vilka tråkmånsar säger jag bara ;)
Dessutom lyckades jag vara lite lagom klantig på vägen hem. Av alla personer som man kan möta när man är svettig, röd i fejset och alldeles lagom flåsig, gissa vem jag möter! Jo Mr. X och hans crew! Gud så jäkla hemsk tajming :(
Men en av dem hälsade i allafall och själv tog jag initiativet att hälsa på Mr.X. Gick bättre än väntat. Han hälsade glatt tillbaka och bara: Kom igen då Amanda du ligger ju efter, öka (vilket jag gjorde) Nae skoja bara, va duktig du är! Och så värsta leendet på det. Gissa om jag blev glad eller?! ^^
Haha, gu så töntigt egentligen, men jag blev verkligen det, på nåt konstigt vis ;)

I morgon väntar jobbet och en sväng till tandis för att greja med tandställningen. Märks att tänderna har flyttat en del på sig när jag biter ihop, det går inte alltid så bra ¨)

Hade!

Kram Amanda


In the rich mans world ...


» Full steam spacemachine

Jahopp, kom nyss hem ifrån Västervik efter att ha spenderat helgen där.
Var först halva dan på brors fotbollskupp igår vilket innebar samling för samåkning kvart i sju (!) på morgonen och sen resa till Valdemarsvik. Såg två matcher och följde sen med mormor, morfar och farmor till Vvik. ( Grattis till laget som till slut slutade som kupptvåa :D )
Käkade där lunch och badade och va sen med kusinerna resten av eftermiddagen+kvällen. Hade riktigt kul i stadsparken och på Hemköp vill jag lova! Och youtube kan ju innehålla en hel del roliga grajer också xD
Idag sov jag till typ tio vilket var skönt. Åt sen frukost efter ett morgondopp och efter det har jag bara stekt på bryggan och slappat i båten. Rätt tråkigt stundtals men det har väl nån nytta det med :) Fick ju till exempel använda en av mina nya bikinis, (bikini, bikinisar, vad säger man egentligen?) som jag och mamma inhandlade i fredags. Köpte även att par gladiatorsandaler (arton år efter alla andra), en tröja, och en skrubbgrej. Hade en jäkla tur med en av biki... vad man nu säger. Den ena hade jag redan sett tidigare och visste att jag ville ha, men den andra var jag inte säker på så jag lämnade den på Stadium för tillfället. Tror ni att den fanns kvar när vi kom tillbaka sen då? NOPE. Åkte därför i halv panik ut till Maxi och letade där, fanns ett exemplar kvar som jag snabbt norpade åt mig. Ah, ibland har man bra tur asså :)
 

Nu ska jag springa ut till bete och hälsa på de fina hästarna, om de syns till. Har inte varit där sen i torsdags när vi släppte dem så det blir kul att träffa dem igen om jag gör det :)

Hade!

Kram Amanda