» Trysil och midnattsåkning

Torsdagen förra veckan packade vi in oss i bilen och styrde kosan över till Norge för att spendera dagen i Trysil och testa backarna där, och vilka backar det var, slingriga och helt enkelt jätteroliga. Härligt! :) Det enda som inte var 100% var vädret.  Högst uppe på berget snöade det isflingor och blåste något enormt vilket gjorde att allt frös till is. Våra kläder,  mitt hår och till och med glasögonen blev täckta av ett islager så ville man se något fick vi åka utan. Men då fick vi issnön i ögonen istället så att ta sig ner var inte det lättaste,  men en rolig utmaning ;)
 
 
Under fredagen hade vi som sagt snöstorm hela dagen och satt mest inne i stugan och segade. Det var verkligen ingen idé att försöka ta sig ut till backarna. Mot kvällen började det lätta lite och vi tog oss ut till den arrangerade midnattsåkningen mellan 22 och 24. Så himla mysigt! Trots att det var sent var backarna proppfulla och det var lång kö till liftarna, men det blev ett par åk i nypistad snö och upplysta backar. Svårslaget!
 
 


åh vad härligt det verkar som ni haft det! hahahaha om du ville klippa dig kanske du bara kunde bryta håret...? om det var så kallt. nä skoja. förlåt! men som sagt, härligt att ni haft det bra. hoppas vi kan ta o ses nån dag snart, nu är det ju ändå över en månad sen tror jag..? kram :*

Svar: Hahaha gud va knäpp du är! :* vi har haft det jättebra! :) Klart vi ska, tänkte samma sak :))
Amanda Kennmark

2014-02-24 // 13:36:37

yay okej vad bra, vi har ju ändå julklapparna kvar :). du kan väl höra av dig när du kan, det är du som har ont om tid, jag är oftast ledig, åtminstone på kvällarna :)

2014-02-25 // 14:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback