» Minidag och minihäst

På tisdagar har jag det så pass lyxigt att jag bara jobbar 8.30 - 12.00 (jag vet, niiice :)) och idag var inget undantag. Klockan stod därför på 07 i morse och efter lite frukost bokstavligen sprang jag iväg till jobbet, varför inte passa på när jag ändå inte hade någon packning med mig liksom? Dock visade det sig vara ett dåligt val eftersom ett illamående som följt mig genom hela natten gjorde sig ganska påmint igen hehe. Men med lite viljestyrka kom jag fram även om det tog mycket längre tid än vanligt. 
 
Sedan rullade förmiddagen på i en rasande fart och vi hann med utsläpp av hästarna, mockning av stallet, fodring och fika innan det var dags för tre av lektionshästarna att ridas. Min lott föll på en av våra unghästar, Plutas, som jag ridit en gång tidigare och tycker är supertrevlig! (: Kvick och lyhörd och riktigt rolig att rida, förutom när det kokar över lite i den lilla fuxhjärnan, men det får man ta (; Just idag stod markarbete med instruktioner av Cissi på schemat och jag är nöjd med vad vi åstadkom. Under passets gång gjorde vi ganska stora framsteg och kunde avsluta med att rida i samlad galopp - rakt fram - skutta igenom en serie - och göra halt innan väggen. Det ni haha! Nej skämt åsido. Plutas är en grabb som är väldigt rolig att jobba med, speciellt idag när han verkligen försökte göra rätt. Söthästen (:
 
Det säger jag i och för sig om nästan alla hästar jag rider - att de är roliga att jobba med, ambitiösa, lyhörda och massor av andra superlativ. Men jag antar att jag uppskattar de flesta lika mycket, oavsett typ, och det är ju alltid kul att rida nya hästar och testa sin egen förmåga likaväl som det är roligt att få igenom något man jobbat med en häst man känner väl. Ridning blir aldrig tråkigt helt enkelt! (:
 
Ikväll ser jag fram emot min lediga onsdag imorgon som tro det eller ej kommer bli helt hästfri! Först har jag en sovmorgon inplanerad, sedan träning och lunch på stan med mamma för att sedan möta upp Tessan och shoppa lite nödvändigheter till hösten. Jag är lite (läs: mycket) sugen på en fin höstjacka och behöver handla en del småsaker som tagit slut här hemma. Känns som det kommer bli en bra dag!
 
Två bilder på dagens rödhåriga, som tyckte jag var fruktansvärt jobbig som ville hålla på och fota mitt i maten! (;
 
            



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback