» Det tynger mitt samvete

 
Ja jisses hörreni! Om ni visste hur mycket roliga och nyttiga saker jag varvar med en ganska hektiskt tvåveckorsperiod i skolan just nu! Som vanligt kan ju inte lärarna planera tillsammans och därför hamnar alla redovisningar/inlämningar/läxor/prov samtidigt, mycket smart. Men jag ska egentligen inte klaga, vi har haft det väldigt lugnt i skola fram tills nu och när de här veckorna är över tror jag det blir ungefär lika lugnt en period igen. Bara att kämpa på helt enkelt (:

Men. Att ha lite mycket att göra betyder att jag måste prioritera det som är viktigast och tyvärr faller då bland annat bloggen bort. Att det blir så känns verkligen tråkigt. Både för att jag använder bloggen som en dagbok men också för att ni är så fina som tar er tid tittar in här hos mig varje dag, och framförallt blir ni fler och fler och då ökar såklart motivationen att skriva här mer än för min egen skull!
 
Det jag vill säga till er är: Håll ut! Jag är snart tillbaka som vanligt igen och jag har en hel hög med inlägg som jag jobbar på att få upp här. Däribland en utvärdering av DM dressyren, bilder från DM (+eventuellt film), tips och trix för hösten, planer, Rhodosresan, kommande tävlingar, både rolig och tråkig information om Zäta, fyraårskvaletién med Aramis mm mm.
Det finns en hel del att se fram emot med andra ord så häng kvar, jag skriver så ofta jag hinner och kan! (:
 
Pöss på er ♥
 



Ni får den här bilden för att ni är så nedrans tappra och jag blir så glad över att ständigt hittar hit (: Offrar ni er så offrar jag mig, an eye for an eye liksom!


» LoLo

Hej skulle inte du vilja göra ett inlägg med vilka friskis pass som är roligast och varför :)

Svar: Det kan jag absolut göra! (:
Amanda Kennmark

2012-09-20 // 16:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback