» Fredag 1 juni 2012, två veckor kvar

Usch och FY!!
Idag fick jag gå hem ifrån stallet och det var det vidrigaste jag har gjort på länge! Efter att ha varit och fotat Lina när hon red på ett dyngsurt sjukhusfält var även jag dyngsur och hade inget annat val än att gå hem i de blöta kläderna. Fötterna var så kalla att jag inte kände mina tår, strumporna kunde jag vrida vatten ur och rudbyxorna var blöta upp över knäna. Och det är inget skämt att det rann vatten i skorna!! Det var verkligen pain på riktigt. Men nu har jag klagat färdigt!

Jag är verkligen glad att den här dagen är över. Nu har jag det där himla matteprovet överstökat och trots att det som vanligt gick mindre bra är jag bara glad att ha det gjort haha! 
Annars var det en vanlig skoldag idag. Det enda som egentligen skiljde sig var att det var sista lektionen av Mat i praktik och teori idag, och att vi då gjorde en tre-rätters middag med toast skagen, biff med hasselbackspotatis och bearnaisesås och kladdkaka med bär. Min mage var minst sagt STOR efter den måltiden, men gott var det! (; Känns alltid lika knäppt ab avsluta en kurs men samtidigt vet jag ju att jag har andra roliga IV-val framför mig så det kommer nog bli super i höst! (:

Med fullaste magen någonsin pep jag sedan upp till stallet för att följa med Lina upp till fältet då. Trots lite regn och ett mindre roligt gräs att gå i var det roligt och det tror jag ekipaget tyckte också. Att få busa runt på fältet är ju aldrig fel hihi! Knäppte massor av bilder i lite olika varianter och så snart de har redigerats dyker de upp här. När vi var klara pysslade jag med Zäta en stund innan han skulle gå lektion. Det riktigt luktade lerdamm om honom så jag kan tänka mig hur han såg ut tidigare idag haha (:

Nu ska jag försöka få igång min kropp igen genom att springa 1,5an och sedan handla fredagsmys på vägen hem. Härlig dubbelmoral haha! 


- Två uppsättningar blöta ben proppfulla med maskrosfjun haha!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback