» It's not a question but a lesson learned in time

Har alldeles precis ätit middag efter att ha varit hos Celloni en sväng! :) Idag var hon en glad hest och det var Sandrina och Nancy med så det blev en mycket bra uteritt med Emma och Mona.
Jag tycker att man borde sluta skolan vid lunch varje dag och sen bara göra roliga saker! Inte ha ett sånt piss-schema som jag fått den här perioden som har bestämt att jag ska sluta 16 tre/fem dagar. inte okej. Lugna rogivande skritturer är mycket bättre! :)

I alla fall, idag var det den stora dagen! Så nu är jag ägare till en sprillans ny Macbook pro :D :D Eller ägare och ägare, "lånar" dem ju av skolan men det är ju tänkt att alla elever ska ha datorn som sin egen och sen även kunna köpa loss dem vid studenten, så jag säger att jag är ägare! :)
Har dock inte ens packat upp den ur kartongen ännu men det kommer! ;) Sen känns det lite trixigt att börja lära sig hur Mac fungerar också men det löser sig nog det med :) Kan ju spendera min håltimme i morgon med att pyssla med dator så ska ni se att vi blir bästisar fort!

Måste bara fixa ett fint skal till den och sedan ett fodral också, sen är jag fit for fight! :)

Förresten kan jag berätta att jag började med Franska igår! Fett kul var det men jag fattade inte ett skit! ;) Ni ska bara veta hur ologiskt allt uttalas, till exempel stol. Stol stavas CHAISE på franska men uttalas CHÄÄZ ungefär haha. Verkar iaf väldigt kul och det är ju alltid bra! :)
Läraren är dessutom lite skön som visar magen hela lektionen och suger på sina glasögon när hon tänker ;) Tror jag ska kalla henne för Maggen istället för Maggan (hon heter  Magdalena) haha :)

Nu blire snart upp till Hageby och pussa på mina pojkar och börja packa till NFK :D på söndag. Helgen är nämligen smockad så jag kan ju glömma att packa på lördag! ;)

Eftersom jag inte direkt har nån bild som passar till det här så får de finaste stå för det med en av bilderna som ska vara framsidan till min kalender! :)

Kram Amanda




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback