» Mimmi 131106

Ibland undrar jag vad som försiggår i min lilla hästs hjärna och igår var verkligen en sådan dag haha! Som jag sa är det endast skritt som gäller från och med igår och tio dagar framåt men när vi gav oss ut igår hade Mimmi helt andra planer. Istället för att vara sitt vanliga lugna och samlade jag såg hon spöken bakom varje träd och sten och gick helst och småtaktade eller skuttade på stället, samtidigt som hon spänt blåste upp sig och grymt-frustade konstant. Nästan så man tror att vi var inne på den tionde skrittdagen och hon samlat på sig massor av överskottsenergi och inte den första hihi. Om det berodde på kylan, att det blåste ganska bra eller att vi var på upptäcksfärd på nya vägar vet jag inte riktigt, men jag skulle gissa på det sistnmnda. Tokiga häst (:
 
Idag tänkte jag faktiskt bjuda på en liten filmsnutt igen! Som ni ser i rubriken är den ungefär två veckor gammal nu, men varför inte lägga upp den ändå tänker jag? Jag måste verkligen försöka se till att bli filmad oftare när jag rider! Det är otroligt nyttigt och säger så väldigt mycket mer än vad bilder gör, då de bara fångar ögonblick och vissa sekunder, medan filmer låter dig se helheten. Det ger mig dessutom möjlighet att koppla ihop känslan av att vi gör rätt med hur det verkligen ser ut, och det kan vara riktigt hjälpsamt.
 
När det här klippet filmades hade Mimmi dagen innan behandlats av Helmut för andra gången den här hösten och skulle därför bara ridas lite lätt och värma ur kroppen. Därför blev det först en tur i skogen som framskrittning med min mamma på ryggen och sedan ca 15-20 minuters jogg på banan (:
 
 Mamma har filmat med min mobile, en Samsung Galaxy S2, så det är ju ingen superkvalité på filmen. Men det är som sagt grymt bra att se sig själv då och då så det får duga! (:
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback