» Studentbalen 2013

Egentligen behöver jag inte säga så mycket mer än vilen kväll! Vädret var underbart, alla var så vackra och jag hade det toppen med mina klasskompisar. Helt klart svårslaget!
 
Vid 11:30 i fredags började förberedelserna och jag var på plats hos frisören för att få håret uppsatt. Där satt jag sedan ungefär en och en halv timme och på slutet höll jag nästan på att somna haha, jag tycker det är så himla skönt när någon pillar med mitt hår! När jag väl var klar blev jag upphämtad av mamma och vi åkte och köpte lunch innan sminket åkte på hemma och till slut klänningen och smyckena. Då gick vi ut och knäppte lite bilder hemma innan jag blev skjutsad till min kompis Gabriella som var min baldejt för kvällen och hängde hos henne när hon gjorde sig iordning. 
 
Runt klockan 17 drog vi oss mot Luis De Geer  och flygeln där balen skulle äga rum och umgicks med klassen, fotade massor och njöt av solen innan vi till slut fick tåga in på röda mattan. Sedan flöt kvällen på oväntat fort med trerätters middag, gott att dricka, tal, dans och massor av skratt och härliga kommentarer. Strax efter 01 landade jag i min säng och var galet nöjd med kvällen!
 
Bara att få vara så himla fin själv och att se alla man känner så uppklädda var en upplevelse i sig, men mest glad är jag över att jag hade så himla bra sällskap och att jag gjorde balen till en del av min student. Det var verkligen en kväll att minnas och jag är sååå glad att jag gick på balen och fick den upplevelsen!
 
Jag har massor av bilder att visa, så förbered er på kommande bildbomber! (:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback