» Strömsholmsbilder del 1

Det blev en hel del fotat på Strömsholm även om jag hade svårt att hitta tid till att göra det... Men en kväll var det sådär riktigt fint väder som jag inte kunde motstå så det var bara att hugga tag i kameran och fota allt jag kom över!
 
Här kommer därför första delen med Strömsholmsbilder och jag tänkte starta med bilder på anläggningen som verkligen var hur fin som helst! Jag vet inte hur många jag pratade med på kursen som tyckte precis som jag: att på ett ställe som Strömsholm skulle man verkligen vilja bo och ha sin häst uppstallad för alltid och gärma samtidigt ha tillgång till de träningsmöjligheter som vi hade under kursen. Med andra ord leva som på en ridledarkurs men utan plugget och det pressade schemat (;
 
På bilderna syns ridbanan på stallplan och Gula ridhuset, Norra stallet där min kurs hade sina hästar, Röda stallet, stallplan och utebanan, stalldelen och Vita ridhuset som omgav stallplan, rasthagar och skrittmaskin, och till sist ridvägen förbi markan och diverse boningshus och hus där förbundet håller till.
 
Fotograf: Amanda Kennmark
Kamera: Nikon D60
Objektiv: Nikkor 55-200 mm 
Motiv: Strömsholms anläggning
 
 
 
 
 
 
 


Fint ställe :)

Svar: Ja visst är det, det var helt underbart! :)
Amanda Kennmark

2013-09-08 // 16:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback