» Bronsmärket i hoppning - kirrat och klart! (:

Här på Strömsholm finns ett antal ridhus,  fem stycken om jag inte har helt fel,  i olika storlekar och med olika sorters underlag. I vanliga fall brukar vi rida i det som kallas Gula och är 20 x 40 meter eller det som kallas Nya och är 20 x 60 meter. Eftersom vi är tolv stycken i gruppen blir det ganska trångt i Gula och att få rida i Nya känns därför riktigt lyxigt haha! 
 
Men i tisdags hade vi turen att få ha vår banhoppningslektion i ett annat ridhus, nämligen Röda, som är hela 24 x 72 meter, superljust och fint och har ett grymt underlag. Det är nog inte så svårt att förstå hur glada vi blev då? (; Väldigt roligt var det! Därinne kunde vi också hoppa lite mer ordentlig bana jämfört med vad vi har gjort tidigare och det var inte heller helt fel. Mimmi höll med och tuffade på över hindren med spetsade öron och kändes superfräsch. Tidigare under kursen har hon varit lite småsegis i hoppningen med i tisdags var hon sitt gamla hoppglada jag igen, härligt!
 
Vi är som sagt tolv stycken i gruppen och därför hinner man inte få in så många språng på en lektion, men lite framhoppning och två banor var varav den sista låg på drygt en meter blev det och när vi var klara slänger Lena ur sig att vi just gjort hopprovet för bronsmärket och klarat det allihopa, så himla snopet haha! Men skönt att kunna checka av det från provlistan och att få göra det med en glad-Mimmi-runda (:
 
Sååå fint ridhus ju!

 


Grattis

2013-07-04 // 22:23:12

Grattis!!!!

Svar: Tack! :)
Amanda Kennmark

2013-07-04 // 22:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback