» Nedräkningar

Det är så himla mycket roligt jag räknar ner till just nu! Många roliga saker utspridda över det här halvåret ända fram till sommaren och det gör det verkligen lättare för mig att orka när jag har roliga saker att se fram emot! (:
Högst upp på listan står mormor och morfar, som kommer hem till Sverige efter att ha varit på Cypern under lite mer än två månader. Jag vet inte hur många gånger jag har varit avis på dem när det bara blivit kallare och kallare och kommit mer snö trots att våren kom för länge sedan enligt kalendern. Men nu är det inte långt kvar tills jag får träffa dem igen för på fredag, alltså om två dagar, mellanlander de hemma hos oss över natten på vägen hem till Västervik, det ska bli så mysigt att ses igen även om det bara blir en kortis! (:
 
Närmast på tur efter fredagens höjdpunkt står många hästälskares och absolut en av mina höjdpunkter på hela året på tur, då drar jag med massakompisar till Göteborg Horseshooow! Jisses vad jag har längtat och planerat sedan resan bestämdes för himla länge sedan! Nu är det bara nio dagar kvar och det är hög tid att knåpa ihop en inköpslista inför Eurohorse-mässan hihi (; Jag kommer att spendera fredag, lördag och söndag i Skandidaviu och det ska bli så himla roligt! (:
 
Lördagen den 20 april får jag ju inte glömma, och inte heller söndagen den 12 maj. Det är datumen då projekttävlingarna går av stapeln med allt vad det innebär. Lite nervöst just nu, men också väldigt förväntansfullt. Dock räknar jag inte ned till allt efterarbete med projektrapporten och redovisningen haha!
 
I slutet av maj konfirmerar sig min lillebror och detta är, konstigt nog, något som jag ser fram emot haha! Jag tror att det är för att hela släkten kommer hem till oss för att fira honom och umgås, det blir en festlig dag och att jag får ansvara för att baka allt fika som behövs. Med andra ord: tre saker jag tycker mycket om!
 
Sedan har vi til slut juni, åh jösses va saker det finns att se fram emot i lilla juni! Mösspåtagningen på skolan, studenten såklart och efter den ridledarutbildningen. Jag tror inte att det behövs någon vidare förklaring här va? (;
 
Det konstiga med nedräkningar, i alla fall för mig, är att när jag fortfarande räknar ned till något vill jag att dagen ska komma nu nu nu! Men när sedan dagen väl kommer vill jag istället inte att den ska ta slut och vara över. Men så tror jag att de flesta känner, man räknar ju ner för att man har något att se fram emot och längtar!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback