» Hästflytt nummer två 2012

Idag flyttar vi då ut hästarna till Cissi där de får bo tills på måndag. Eftersom hela stallet skall saneras och boxarna tömmas osv säger det sig ju självt att de inte kan bo kvar under tiden. Det blir ett stoort projekt det här men det är tyvärr nödvändigt. Dumma ringorm!
Eftersom hästarna kommer gå ute tre dagar och två nätter i sträck behäver de varma kläder på sig. Då är det himla tur att Zäta har sitt nya, fina vintertäcke! Varmt och gosigt är det och passformen är över förväntan. Fyndade det faktiskt själv för 300:- och jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Hans gamla täcke ser mer ut som ett såll så han behövde ett nytt till årets täckessäsong (:
 
Det känns väldigt konstigt att köra iväg hästarna såhär, lite som betessläppet vid sommaren fast utan sol och grönt gräs.. Bara väldigt fel alltså (; Men på måndag kommer de ju hem igen och då är vi förhoppningsvis kvitt det här himla strulet! (:

På bilderna nedan ser ni det nya täcket. Knäppte dessa lite fort när jag jobbade för ett tag sedan och hade hoppats på ett bättre resultat haha! Men så kan det bli när man bara har tio minuter över (; Hursom tycker jagtäcket är myspys och att han är riktigt fin i färgkombinationen. Att jag ritat två Zn på bogspännena beror på att en annan häst har ett precis likadant täcke (;

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback