» Nästan som terapi

Efter några mindre roliga skoldagar är det nu äntligen helg igen men det blir minsann ingen rast och vila för det! Dock på grund av väldigt roliga saker (; Så fort skolan slutar i eftermiddag cyklar jag nämligen upp till stallet där det väntar både ridning och tävlingspyssel med Zäta (:

Imorgon drar äntligen dressyrallsvenskan igång (wiiiiiee!!) och jag och Zäta ska då åka iväg till SRS igen för att rida både individuellt och i laget. Jag är verkligen taggad till tänderna och hoppas på en superbra tävlingsdag (: Dock kommer den troligen bli lååååång så jag hoppas verkligen på fint väder, annars blir det lite jobbigt haha. Men det får vi ta då i så fall (;
Jag har iaf planerat in årets första riktiga dusch för Zäta idag och om jag inte har helt fel kommer det rinna av en hel del smuts... Zäta är en riktig liten ler-rullare så det finns en del att ta av om han är på det humöret kan jag lova. Tur för mig då att han är väldigt lätthanterad och gillar vatten hihi! Men innan dess ska det joggas lite och sedan mysa en stund i skogen innan jag åker hem och packar resten och gör matsäck. En riktig myseftermiddag (y) (:
- Du får mig alltid att må bra ♥


» Sara

Bra blogg med många härliga bilder!! :)

2012-05-04 // 14:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback