» Måndag 28 maj 2012

Efter en helg som var så sjukligt, galet, underbart grym kändes det mindre roligt att tvingas tillbaka till verkligheten, men hade jag något val? (;
Startade trots allt veckan med en sovmorgon som jag egentligen hade tänkt att utnyttja till vettiga saker här hemma i huset, men kroppen sa något annat. Vaknade 07.50 och upptäckte att jag hade snoozat upp mina tre snooz-gånger (som från början stod på 06.30)  = mobilen stänger av sitt alarm automatiskt. Det var alltså bara ren tur att jag vaknade när jag gjorde, annars hade sovmorgonen troligen blivit mycket längre haha! Fick svälja att min effektiva morgontid var som bortslåst och bara köra på som vanligt med frukost osv innan jag fick skjuts av mamma. 

Dagens första lektion var idrott men eftersom min hals har utvecklat någon konstig svullnad som gör svinont mest hela tiden och framförallt när jag sväljer, och kombinerat detta med en fin huvudvärk satt jag i biblioteket och jobbade med annat istället. Hade sedan samhäll och efter lunch en grymt onödig geografilektion innan jag och min friska kropp fick pipa därifrån och vidare till stallet.

När jag kom dit kändes problemen genast mycket mindre och jag hämtade en väldigt kelig prickhäst i hagen ♥ Borstade en stund innan vi begav oss ut i skogen tillsammans med Hillevi på Doma. Vad ska jag säga om ritten då haha? Kortfattat hade hästarna nog precis lika roligt som vi och det gick minst sagt undan när tillfället gavs! Så himla söta var de som bara sprang och sprang och busade mest hela tiden på olika sätt.
Zäta drog till och med igång en riktig brallserie när vi gallopperade på skjutbanevägen, och det är inte ofta han gör det kan jag lova! (: Samma sak på sjukhusfältet och då var nog hästarna mer än nöjda när de totalt struntade i våra fösök att bromsa. Att jag sedan satt lite löst pga mer glädjehopp var bara roligt! ((:
Kort sagt var det en grymt rolig skogstur och precis vad jag behövde för att liva upp mig lite. Tack för det! (:

Pysslade om pricken när vi kom tillbaka och när jag kom hem blev det en stunds pluggning innan jag tog ledigt för dagen. Åt middag med mamma, datoriserade lite och tog sedan en promenad vilket var väldigt skönt! Tittade bland annat på sniglar, lärde känna en "ny" stadsdel som egentligen är jättegammal och hittade coolaste antennskyddet!
Men nu; sängen och ladda inför ännu en superrolig skoldag! (observera ironin ;))








- Ph från promenaden; Jag & mamma, utsikt från gamla smedby, snigel, antennskydd Mickey Mouse





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback