» Gästbloggare 2

För väldigt länge sedan nu hade jag en liten tävling där ni kunde vinna en gästbloggning och ni gisade rätt på vad jag skulle använda ett speciellt grimskaft till. Två stycken lyckades gissa rätt varav Michaelas inlägg dök upp för länge sedan. Malin som var den andra vinnaren har däremot varit en liten segis och fortfarande inte skickat de bilder hon vill ha med i sitt inlägg. Men nu väntar jag inte längre utan slänger upp det ändå! (:


Hej! Jag heter Malin Andersson och lyckades på nåt litet vänster vinna en delad första plats tillsammans med Michaela i amandas blogg tävling som ni säkert har läst om tidigare.

Iallafall så är jag en tjej på 14 snart 15 år. Jag går i 8an på enebyskolan. Jag har en blogg men jag skriver inte på den osv.  Innan jag började sköta på ridskolan så spelade jag basket i Dolpins, men jag hann inte med båda två så jag valde hästarna vilket samtidigt var lite synd eftersom vi basket tjejer var ett sånt himla skönt gäng! Men det är inte ett val jag ångrar kan jag säga.. Stallet, hästarna och alla super trevliga människor får mig att glömma allt som är jobbig!
Jag  har i alla fall ridit på Hagebyridklubb i cirka 1,5 år. Efter sommaren 2011 (den 6 september för att vara exakt) så blev jag fadder på Hagens Giza som finns på ridskolan, jag minns att jag var jätte glad men samtidigt tyckte jag allt var pinsamt eftersom att jag knappt kände någon och jag var så rädd för att skämma ut mig! Men som sagt dagarna gick och man började känna fler och fler människor och ganska snart insåg jag att det faktiskt inte var så knasigt ändå.
Jag skötte Giza i cirka en månad kanske, sen bestämde jag mig för att fråga om jag fick sköta kasper istället. Tro det eller ej men jag skrev en töntig liten lapp och lämnade på kontoret eftersom jag inte vågade fråga
face to face. Efter en dag eller två så kom Lotta och sa att det var helt okej! Gissa om jag var glad :)
Jag trivdes jätte bra däremot så hade jag respekt för honom början kan jag lova! Men det ändrades med tiden då han blev mer och mer mysig.
I december blev jag skötare på honom och då vart jag ÄNNU gladare. Allt blev ännu roligare.. Och cirka 2 månader senare blev jag dubbel skötare på Lucie också. Hon är en pålle som måste få lite mer respekt för alla, haha jag vet inte hur många gånger hon har sprungit ut ur boxen sen jag började sköta henne! Som tur va så springer hon till samma ställe hela tiden… den sååååå djupt älskade havre hinken -.-

Nu trivs jag som fisken i vattnet och man känner typ alla i stallet.

När jag går ut nian har jag tänkt att gå NV programmet på Vreta eller Real-gymnasiet kanske. Men vi får se vad som händer då, det kan ju ändras :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback