» Good morning sunshine :)

Vaknade upp till ett grymt fint väder idag vilket betyder att jag fick en bra start på dagen :) Skulle önska att det var snäppet varmare menen strålande sol funkar helt okej det med :)

Filmkvällen igår blev mysig. Dock funkade inte Pirates-filmen i DVDn så vi fick planera om lite snabbt till en annan, som faktiskt var förvånadsvärt bra :) Superspännande genom hela och jag blev sjukt frustrerad på huvudpersonerna när de gjorde så tokiga val hela tiden haha!

Även inrednings-roadtripen med mamma blev bra. Fick med oss mycket fint hem i form av gardiner, kuddar mm och valde ett nytt soffbord som kommer bli kanoners. Äntligen får vi ett fint vardagsrum och inte ett som ser gaaaammalt ut hihi :)

Idag valde jag att gå upp ganska tidigt självmant (har varit uppe sen 08.20 ungefär) men det är inte för att jag har direkt mycket att göra, utan mer för att jag vill kunna göra allt i lugn och ro :) 
Har till exempel redan pluggat lite smått så det kan checkas av, och strax ska jag ta mig en kort löprunda i solen (energiboost :)) innan det blir frulle och efter det upp till stallet.

Idag är det ÄNTLIGEN Zäta-dag igen, som jag har längtat sen i söndags :) Har planerat lite gymnastikhoppning på ridbanan som lösgörande inför morgondagens Linda Melin-träning (årspremiär där om det går att genomföra) om den inte är frusen nu när det var kallare än jag trodde, och sen ska vi upp till sjukhusfältet och busa lite. Kanonkul :)

Senare i eftermiddag vankas funktionärsfest och årsmöte för Hageby Ridklubb. Vi i US har ordnat med lite aktiviteter och liknande som jag tror kommer bli braaaa, men de är lite hemliga så kan tyvärr inte avslöja mer ;) Det ska iaf blir roligt och speciellt att träffa alla människor :)

Så det blir nog en fullspäckad dag trots allt, men det är så det ska va :)

Kram Amanda

- Tagga buuuuus hihi :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback