» 2-3 juni 2012

Och Amanda gör det igen, tänker inte längre än näsan räcker!

Alltså ni anar inte hur typiskt det är mig! Jag gör hela tiden upp planer i huvudet för hur jag vill lägga upp sakr och ting, men glömmer alltid en liten del i beräkningen. Varje gång haha!
Idag till exempel, jag hade kollat ut ett pass på Friskis som jag ville gå på kl 17. Min tanke var då att åka til Zäta innan, sedan tillbaka in till stan och träna och efter det cykla hem och plugga. Men vad ser jag när jag turligt nog kollar schemat för en liten stund sedan, jo att passet är vid 16! Allstå gick hela min tidsplanering i kras! Men men, sitter kvar i skolan nu istället och tar stallet efter träningen istället så det löser sig ändå (:

Helgen då! Som ni säkert vet sedan tidigare är jag ganska dålig på att blogga under helgerna, men då har jag fullt upp med annat roligt så jag tycker det är okej hihi! 

I lördags var jag ju iaf med Emma i Bjärka Säby på en lokal ponnydressyr. I korthet kan jag väl säga att Emma råkade ut för samma sak som jag och Zäta alltid gör för en speciell domare, men att de sedan gjorde en helt galen comeback, för tusan så fin Campari var i LA:n, stunning verklligen! :DD Sov sedan bilresan hem (jag sover ALLTID när jag åker bil och jag typ inte läser eller så, så grymt skönt!!) och kirrade stallet när vi kom tillbaka innan jag åkte hem och tog en slappareftermiddag. Många avsnitt Petty little liars, hemmapyssel och god mat tog upp min kväll innan jag och Johanna hade nattpicknik på vårat bästa berg. Pratade om stort och smått och ventilerade många jobbiga känslor. Men det är sådant som behövs.

Igår, söndag, tog jag en välförtjänt sovmorgon innan jag åkte på möte i stallet. Blev sedan hämtad av mamma och så tog vi en riktig tjej-eftermiddag tillsammans! (: Gick på stan och handlade lite inför sommaren, lunchade och åt glass. Mysigt!
På vägen hem släppte mamma av mig i stallet eftersom jag hade kvällsfodringen och tiden fram tills dess spenderades med Zäta såklart (: Finborstning, massage och bara pussande var uppskattat av oss båda ♥ Dock var Pricken en riktig tröttis efter att ha gått i gräshage och ätit sig supermätt. Matkoma till max haha! (; 
Efter fodringen cyklade jag hem, stoppade i mig mumsig lasange, tog hand om mitt hår som har varit väldigt ledsamt ett tag så att det fick nytt liv och hoppade sedan i säng, nöjd efter en himla bra helg! (: 

Nu måste jag återgå till franskaboken, men en liten update tyckte jag att jag kunde slänga in (:

- På picknikberget innan det blev natt helt och hållet och innan allt blev så seriöst. Men vad är bättre än att prata med vänner när livet kommer ikapp alldeles för fort? ♥


Lite gråt är nog bra för själen <3

2012-06-04 // 18:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback