» 3 januari bjöd på lite av allt

I morse gick det tröööögt att ta sig upp ur den alldeles underbart varma och sköna sängen! Men det var bara att ta sig i kragen och göra det ändå, för idag var det nämligen dags för årets KM i teori, och jag ka väl inte säga att jag var sådär superförberedd direkt, med en förberedande teori i ryggen haha!
Trots detta lyckades jag samla ihop nästan full pott på provet (hade endast 4 poängs avdrag) och en helt okej poäng på det praktiska provet!
Räckte till en andraplats och jag är nöjd med det faktiskt! :) Hade ju såklart varit nice att få behålla segerpokalen här hemma ett år till men så blev det inte haha! ;)
Får väl intala mig själv den där gamla ramsan "Ettan förlorade, tvåan vann...." nejdå! :)

Fick dock hämta ut en annan pokal istället för den jag lämnade in i morse! KM-pokalerna fanns nu graverade och klara på klubbkontoret så den fick följa med mig hem idag! :D
Kul att få hem den verkligen, synd bara att den ser ut typ som en urna eller nåt haha, verkligen inte så fin ;) Dock är det enligt mig supercoolt att den har vandrat runt mellan KM-vinnare ända sedan -86!! Sjukt länge, men det är ju det som är lite charmen med vandringspriser :)

Efter lunch blev det en ruwlig skogstur på Ella (jaa inte Zäta faktiskt...) tillsammans med Emma och Hillevi. Trodde inte den hästen kunde hitta på bus, men oj så fel jag hade hihi! :)
Trav var inget man höll på med i skogen enligt Ella och därför blev det galopp på tvären och studsandes varje gång istället haha, så söt! 
Fast jag förstår henne... Först vila länga pga en skada och sen helt plötsligt få komma ut i skogen med kompisarna och bara chilla. Måste kännas skönt :)
Efteråt när vi var hemma igen var hon iaf sjukligt glad och betedde sig som om jag var hennes hjälte för att hon fått komma ut lite, men alltid kul att kunna glädja någon! ;)

Ilade sen hem på min bike och åt en liiite sen lunch kanske (sisådär halv fyra, mindre bra när man inte ätit något sen frukosten vid åtta haha!) inna njag värmde upp mig och tillslut åkte till Friskis!
Tog mig visst vatten över huvudet när jag trodde att jag skulle klara av Step II, men så kan det bli! Hade ungefär noll koll ett tag, men ändå bättre att röra lite på mig än inte alls :)

- Ella (aka kossan haha!) ;) får stå för bilden i detta inlägg, bara för att hon var så söt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback