» Om gårdagen

Igår blev det mycket stall och vänner för min del, vilket såklart uppskttades massor! :)
Först skötarmöte på fm efter en liten sovmorgon och sen jobb på HR på eftermiddagen. Tycker det är lika kul varje gång faktiskt! Jättekul att bli tillfrågad och det känns liksom kul att få ha lite ansvar och sådär, och på något sätt blir det så himla mycket lättare att fodra, mocka och packa massa påsar när man vet att det är ens uppgift för dagen... Knäppt, det vet jag , men så är det! :)
Jobbade iaf 13-17 och hann då bla rida ut igen med Hillevi och Emma. För dagen blev det Vulfa som fick komma ut och busa lite, och även hon överraskade precis som Ella!
Trodde inte att hon heller skulle vara den busiga typen, men ett par gånger motbevisade hon mig haha! Söta är dem! :)
Dagens bästa var ändå Kossis (Läs:Ella) som reds av Emma. Hon och Pepsi dampade typ lite för en fotgängare och plötsligt ser jag bara Ella komma hoppandes jämfota förbi mig och Vulfa samtidigt som hon landade pladask i en vattenpöl hon typ försökte bocka över! Herregud, jag dooooooog av skratt åt den synen, såg sjukt roligt ut hahaha :D
Fixade sen "sysslorna" när vi kom tillbaka innan jag tog mig hem och halvpluggade lite ;) 

Senare på kvällen tog jag och Emma en lååång powertalk på 80 mins. Så himla skönt att bara gå och gå utan något egentligt mål och prata om ALLT.
Det är viktigt tror jag, att bara prata utan att tänka, uppskattar det massor iaf :)

Blev sen lite filmmys med la familia inna jag föll i säng. Och hör och häpna, går somnade jag utan att ha några problem alls, så skönt! :)

Kram Amanda


» Carro

Jodå, Vulfa kan när hon vill ;)

2012-01-06 // 18:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback