» Karma is a bitch

Tror ni på det här med karma? För den som inte vet vad det är kan jag sammfattat skriva att det i princip går ut på att allt vi du gör, säger och tänker (framförallt handlingar) lämnar efter sig spår och konsekvenser, som sedan på olika sätt yttrar sig tillbaka mot dig.
T.ex om du går något elakt mot någon kommer då få dålig karma av det och straffas på något sätt. Eller tvärt om; gör något bra och belönas på något sätt.

Jag tror iaf att jag utsattes för karma idag under förmiddagen, för typ inget gick min väg! 
Tanken var att jag skulle gå på ett medelpass på Friskis vid 10 (som både jag och Johanna sett fanns med på shemat igår!!) men när jag kom dit fanns det inte kvar! Kollade i receptionen och de såg bara ut som frågetecken, wierd?!
Fick då cykla därifrån asarg helt själv (var arg redan innan av olika anledningar som jag tror karma kirrat åt mig och eftersom jag tyckte det var så tråkigt att cykla dit själv också) och nämde jag att jag höll på att frysa kinderna av mig?

Kom iaf upp till stallet och då lättade allt som tur var! Tog bort julpyntet från Zätas box och mockade och lade in halmpellets, så nu kan han sova skönt inatt! :)
Hjälpte sen till lite på barnlägret när grupp 1:orna skulle få galoppera, kort sagt: STOLTA små tjejor hihi! :)
Då passade det helt plötsligt att saker skulle funka för mig, men skönt det! Svårt att vara arg i stallet! :)

Tror iaf att jag vet vad det var som orsakade detta idag (om nu karma finns och fungerar...) och jag kan lugna er med att säga att det inte var en elak/dålig handling, bara en mindre bra tanke som spökade till det! ;)

Kram Amanda



- tycker den här sista bilden visar så bra hur det fungerar! Ett litet fel sätter massa konsekvenser i rullning och till slut slår de tillbaka på dig.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback