» I'm going back to the start

Behöver jag ens berätta hur överlycklig överledsen jag är över att få börja skolan igen? Tror inte det, saken är väl den att det är tur att jag inte har något val, för om jag hade det skulle jag definitivt inte göra det haha! ;) Men ja, någon gång i framtiden kommer jag nog att vara tacksam för alla år jag spenderat och spenderar i skolan, även om jag inte är det nu... :P

Dagens sista lovdag (igår) blev iaf en bra avslutning på jullovet! 
Först en sovmorgon till tio och efter det godis till fruktost, det slår aldrig fel hihi! :) Chillade sen framför tv:n en liten stund innan jag drog ig til ICA för att handla till kvällens US-fika. Bakade sen och efter det upp till stallet (y)
Gjorde faktiskt inget att jag blev en halvtimma sen upp (hade tänkt komma upp till ett, men eftersom fikat aldrig ville bli klart blev klockan halv två istället) för hästarna hade senare lunchvila så jag lyckades pricka in en ganska bra timing! :) 
Zäta fick sig en långborstis till hans förtret haha, men ganska så fin blev han iaf :) Dock behöver han duschas nu! Efter en hel vinters kissfläckar som inte längre vill gå bort helt och hållet börjar han bli lite svagt gulaktig hela han, och det vill jag ju inte! ;)
Vill ha sommar, eller iaf vår nu, och värmeeeeee!

På kvällen blev det ett lite annorlunda US-möte, men det tror jag var bra för oss alla... Och fikat, som fick bli kladdkaka med nougat och vaniljvisp, gick åt som tusan så jag tror det var uppskattat iaf hihi! ;)

Satt sen kanske lite för länge och pusslade med saker inna jag gick och la mig igår ikväll haha ;)

Kram Amanda

- bästa lortgrisen! :)


Är det jag som inserationskällan till din nya eventuellt blivande frukostvana? :P

2012-01-11 // 11:32:46

Om du menar att det var här jag kommenterat anonymt var det inte med flit :D just so you know!

2012-01-11 // 20:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback