» 2012, en ny start

Jag hoppas verkligen att det här året blir ett bra år! Jag vill att allt flyter på och går bra och bara funkar! Det får helt enkelt bli en ny start efter en tung, men stundtals väldigt rolig höst, nu vill jag leva problemfritt! 
Jag ska försöka gå in i året utan några förväntningar och bara leva i nuet! Tror att det är bäst! :)

Har knåpat ihop några nyårslöften också, eller löften låter så strikt, nyårsmål stämmer nog bättre!

♥ Jag ska sluta pilla på sårskorpor och sånt, blir så fula ärr!!

♥ Jag ska fortsätta träna, men göra det mer regelbundet och mer målmedvetet. Då menar jag inte att jag ska träna varje dag och träna stenhårt, men jag vill ha ett mål och det är att känna mig bekväm och må bra. Och framförallt vill jag bli starkare i kroppen för att kunna prestera bättre inom ridningen, känner mig riktigt taggad på det här nyårsmålet! :)

♥ Jag ska försöka sova mer. Jag har kommit på att en av anledningarna till att jag aldrig kommer i säng är att jag tar 150 år på mig att göra mig i ordning på kvällarna. Jag menar hur lång tid tar det egentligen att duscha-borsta tänderna-ta bort sminket? Inte särskilt lång tid om man bara gör det! Så det får väl bli ett mål i sig, att göra mig iordning fortare ;)

♥ Sen vill jag bli mer målmedveten, eller vad jag ska kalla det, i min ridning! Ingen Zäta-dag ska få bli "ojdå vad hittar jag på idag...?" Jag ska ha stenkoll och lägga upp en plan med träning och tävling, tror det kommer bli super! :) All tid kommer att tas tillvara på nycket bättre, känns som om den här hösten försvann i ett nafs, och så får det inte bli! :)

♥ Sist men inte minst ska jag uppskatta små saker eller stunder mycket mer och inte gräva ner mig för små problem, då kommer livet bli mycket lättare och roligare! :)

Tror det får bli bra sålänge! Fem mål och fem är min favoritsiffra så det kan ju inte inte bli annat än bra?! ;)

Kram Amanda




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback