» Tycker att han är lite söt faktiskt!

Vill ni veta något som är ganska gulligt? I måndags fick Zätus bli lite behandlad av "Behandlings-Bettan" som kommer med jämna mellanrum till Hageby och masserar, laserbehandlar och "pratar" med hästarna. I kroppen hade han varit ganska fin, lite spänningar genom halsen och längs med bogbladen, och pyttelite i länden/korset, men de var inte så allvarliga :)
Det jag vill komma till var iaf det Zäta berättade för Bettan; Han hade sagt att han var pigg och glad och att livet lekte just nu, och att han var busig hihi! Han hade också visat upp sin fölsida, precis som förra gången han behandlades. Det enda negativa var att han kände sig lite ihoptryckt när han är så pass pigg och ryttarna då blir spänd och bara sitter och håller igen,vilket gör att han har svårt att ta ut stora rörelser, och därför ville han sträcka ut ordentligt! 

Tycker han är så himla söt! Och så bra tajming att han fick komma ut och galoppera på sjukhusfältet :D Är egentligen skeptisk till att Bettan verkligen pratar med hästarna, men när det passar in så pass bra på hur läget verkligen är så känns det verkligen sant! Och spänningarna och svårigheten med att ta ut rörelser kan verkligen stämma. Så nu får det bli massage och mer bus för vår del! :)


- Lilla beebishästen! :) ♥


» Fanny

Otroligt söt! :) Fin blogg du har :)

2012-02-09 // 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback