» Torsdag 9/2

Dagen gick verkligen i ett igår och ingen uppdatering här hanns med som ni kanske märkte? ;) Efter skolan blev det nämligen stall en snabbis innan jag halvsprang ner till bussen för att hinna äta mellis hemma och fixa lite pluggmojs innan jag tog bussen in till stan för att spendera lite tid på friskis!
Igår gick jag faktiskt på ett stations-pass, och de som känner mig väl vet att jag under flera år bojkottat station och verkligen tyckt att det är sviiiintråkigt!! Men kors i taket, igår var det faktiskt kul och det gick riktigt vra! :))  Ska nog försöka varva station med skivstång på torsdagar, känns som att ett riktigt styrkepass i veckan utöver annan träning blir bra! :)

efter friskis åkte jag tillbaka till stallet för att rida i vuxengruppen :) Fick Steffie (som jag hade hoppats på) och det gick riktigt bra! tycker verkligen att lilla stefan är riktigt mysig i dressyren. Ganska känslig och därför blev jag mest glad när hon gick på "fel" bett lektionen innan. slapp då rida på gaget och kunde istället rida på vanligt tränsbett (y) Gick som sagt riktigt bra och jag tror vi var lika nöjda med oss själva båda två ;) Jag för att jag var allmänt nöjd med denna mysiga lilla dam som verkligen jobbat superbra och varit så positiv, och hon tyckte troligen att det var skönt att komma loss och jobba ordentligt. Frustade massor och verkade glad :)

Sen snabbt hem och knåpa ihop en av hemlisarna ;) efter det middag och sen försöka fixa med kursvalen inför trean. Blir verkligen inte klok på dessa val, fattar ingenting och jag får olika besked av alla. snurrigt! Att programmet vi ska använda oss av är riktigt muppigt gör ju inte direkt saken bättre! menmen.

Blev sen sängen ganska mycket försent men trots detta vaknade jag hyfsat enkelt i morse. Snoozade väl bara ca 25 minuter hihi :)

Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback