» Tarzan

Igår när jag kom till stallet var Zäta som förbytt (jämfört med i måndags då jag tyckte han verkade hängig och trött). Ögonen riktigt lös av bus och jag han knappt mer än att öppna boxdörren och börja småborsta innan han sprang (!!) ut, rakt över stallgången och in i boxen mittemot. Tog några varv därinne innan han lät sig fångas dessutom. Väl inne in sin egen box såg han äckligt nöjd ut, och försökte genast springa rakt över mig för att upprepa procerduren, men jag var snabbare hihi! :)
Sen tror jag att han gjorde allt han kunde för att busa med mig och reta mig! Gick runt, slickade, nafsade och tuggade på ALLT, drog mig i håret, och hela tiden såg han super-finurlig ut! Nöjd kille?! :)

Dock inte lika nöjd matte. Tillslut lät jag honom leka med resårgjorden han dragit ner och då lugnade han sig lite, stod och slängde med den i munnen så jag fick akta mig för att inte bli träffad haha!
Det är ju tur för honom att han är så söt, för annars hade jag blivit mycket argare på honom med tanke på hur störig, för det är nog rätt ord, han var igår. Fast jag ser ju mycket hellre att han är helt överbusig än att han är så hängig som han verkade i måndags. Men jösses va ögonen riktigt tindrade! Knaspricken ♥
Trots detta fick han sitt godis, gissar på att han blev ännu gladare då! ;)

- "Du jar inte en chans matte!" Haha :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback