» Lite av varje

Hejsan! (:

Idag är det ju torsdag och torsdagar är korta dagar på mitt schema! Slutar vid lunch och det är alltid lika skönt :) Dock fick jag ett typ depp-ryck innan sista lektionen, helt utan anledning... Men dessa filurer räddade mitt humör lite! Himla roligt om man kollar på dem många gånger, älskar hur armarna flyger på Dumbledor och Potters dampryck haha! 

Efter en ganska så god lunch, hör och häpna!, styrdes kosan såklart upp till stallet :)  Hann pyssla med Zäta riktigt länge idag och fixa sista finputset på hovskägg osv inför söndag! Nu börjar jag äntligen tagga till lite :) Ska bara lösgöra honom riktigt ordentligt på lördag och sen är vi fit for fight! :)
Fick också en väldigt rolig fråga i stallet som fick ett solklart JA som svar! Men vad det är får ni inte veta ännu för det är hemligt... Ni får helt enkelt vänta och se hihi :) ...

Blev en tritt till Friskis förut också och där byttes medelpasset som jag planerat att gå på ut mot ett skivstångspass lite spontant sådär! Himla kul var det och jag hoppas på grym träningsvärk i morgon, vill se resultat!! ;)

Men nu; sängen! Måste ladda inför veckans sista skoldag imorgon, och just det! Vi slutar vid lunch i morgon också istf vid fyra, underbaaaaaart!! :D

Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback