» Jag vill tillbaka!

Helt galet va bra lördagen i Göteborg blev! Grymt sällskap, fiiina hästar, duktiga ryttare och såklart världens bästa mässa! :) Kanske råkade handla med mig lite för mycket därifrån, men som min kloka mor sa: Vi åker till Göteborg Horseshow EN gång om året, så då kanske det kan vara värt att spendera lite pengar där också? Jag håller med iaf hihi! :) Vad som fick följa med hem får ni se senare idag, eftersom jag är i skolan nu ;)

Vill som sagt mest tillbaka till Scandinavium hela tiden. Det suger att det är ett helt år kvar tills jag får chansen igen haha :( Men men, jag antar att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge!

Det enda som jag verkligen kommit tillbaka till är verkligheten. Lovet är slut och skolan drar igång igen, både på gott och ont. 
De enda fördelarna är att jag måste skapa lite struktur igen, och struktur är bra! Och den andra är att ju fler veckor som passerar desto närmare sommarlovet kommer vi haha! Vårterminen är väldigt bra på det sättet, typ upplagd som 6 skolveckor -> sportlov -> 6 skolveckor -> påsklov -> 6 skolveckor sommarlov, på ett ungefär ;) Himla skönt ändå tycker jag för då kan man hela tiden räkna ner utan att terminen känns oändlig! :)





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback