» 23 december 2012 - Dan före dopparedan

Idag har det verkligen gått i ett! Jag har bland annat städat övervåningen och ena badrummet inför morgondagen, bakat mitt sista julgodis, sett ikapp det jag missat av julkalendern och fort omkring här hemma utan att riktigt veta vad jag skulle prioritera, men det mesta löste sig till slut i alla fall så nu är jag ungefär så redo jag kan bli inför julafton 2012 (: Lite småfix kvar bara så är allt kirrat sedan (;
 
Även ikväll blev det en lilljul och den här gången med fodervärdsgänget i stallet! Som vanligt pratade vi om ungefär samma saker och det är lite roligt hur lika vi tycker egentligen. Vi alla hjälptes åt att fixa maten och körde en knytisvariant där man fick ta med sig vad man ville så länge det passade till temat julen såklart. Jag gjorde som vanligt quesadillas som förrätt men den här gången med julskinka för att få dem just juliga, smart drag om jag får säga det själv hihi! 
 
Idag hade jag också Zäta och idag testade vi på något helt nytt, nämligen tömkörning! Eftersom jag kom så sent till stallet fick vi ställa in våra busplaner eftersom det blev för mörkt, men vädret var inte särskilt trevligt så det var nog lika bra. Ska jag vara ärlig vet jag inte om Zäta blivit tömkörd någon gång tidigare i sitt liv, men om så är fallet var han väldigt duktig idag (: I början hade han lite svårt att förstå var jag tog vägen när jag gick bakom och snurrade därför runt för att hålla koll på mig, vilket självklart ledde till att han också snurrade in sig i tömmarna. Men på tredje försöket klarade vi det och sedan tuffade han runt som ingenting. Duktig kille (: Avslutade med att låta honom lösgaloppera som jag gjort de senaste gångerna vi huserat i ridhuset och det behövdes minsann! Vi får väl se om jag håller mig kvar imorgon eller inte hihi! (:
 
Nu skall jag bara sy in min klänning och troligen sy en knapp i lillebrors skjorta och sedan krypa till kojs. 06.15 skall jag vara på plats i stallet imorrn och för att orka hela julafton efter det borde jag nog sova lite inatt. Kommer nog somna gott feter en mysig stallkväll (:
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback