» Långhelger i mitt hjärta

Långhelger skulle ju kunna vara något av det bästa som finns när det kommer till ledighet (långa lov borträknade!). De bara dyker upp lite oväntat och är ett aldrig ovälkommet avbrott i vardagen.

Själv inledde jag min igår med att inte ha något IV på eftermiddagen och därför sluta redan 12.20, helt underbart! (: Var en sväng i stallet och planerade och pysslade lite under eftermiddagen innan jag åkte hem och bakade och tog en springtur i solen. Kvällen spenderades sedan på bio tillsammans med lillebror framför "American Pie - The reunion". Sjukligt rolig film måste jag säga, helt klart sevärd!

Idag har jag hittills tagit en springtur, ätit en hel massa, fikat lite utöver det, varit på DM-möte i stallet och redigerat lite bilder från ponnyhoppningen på SRS förra helgen.
Nu är det dags att hoppa in i duschen och får jag som jag vill spenderas kvällen efter det med fina vänner på ett eller annat sätt. Hur spelar inte så stor roll! (:

- Längtar efter att kunna springa utan tjocktröja, och min gamla form med för den delen! Den som fanns innan järnbristen smög sig på...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback