» Bloggen fick påsklov

precis som jag (;

Hej på er allesammans och Glad Påsk i efterskott!
Nu var det en hel vecka sedan jag skrev här sist (något jag har fått påpekat för mig ett antal gånger av folk i min närhet haha) och under den veckan har det hänt en hel massa saker, både roliga och mindre roliga. Men en av de kanske mest värda sakerna är att jag har fått svar på proverna jag var på vårdcentralen och tog i torsdags och såhär ligger det till:
Redan på eftermiddagen samma dag ringde min läkare med delar av svaren och dessa delar visade akut järnbrist. En normal människa har ett järnvärde i kroppen på mellan 30-130 där 30 är jättelågt och 130 i sin tur jättehögt. Kan ni gissa mitt värde? Rätt svar är 3.
När jag fick veta detta trodde jag först inte på att proverna visat rätt men det hade de ju såklart. 3 är så sjukt nära 0 att jag inte kan fatta det själv och läkarna tyckte det var konstigt att jag ens kunde stå på benen och utföra dagligt normalt arbete. Men det har ju tydligen fungerat (;
Hur som helst känns det så himla skönt att veta att resten av proverna var bra och trots allt är det väldigt skönt att läkarna faktiskt hittade något fel på mig. Jag har känt mig konstig så himla länge och järnbristen förkarar sååå mycket och så många symptom. Det känns bara bra helt enkelt.
Så nu blir det pillertrillande för min del framöver morgon och kväll, men det är det verkligen värt! Nu ska jag bli mig själv igen :)))

Förutom att börja knapra tabletter har jag även stoppat i mig en hel del påskgodis under dessa dagar kan jag lova. Något jag inte gör allt för ofta. Riktigt gott är det iaf och jag tror jag ska införa påsken oftare, bara för att ha en giltig anledning att äta massa smarrigheter (;

Nehej ni, nu har ni fått veta att jag lever och mer specifika inlägg om vad jag har hittat på kommer dyka upp under dagarna, det skulle bli alldeles för långt att ta allt i ett och samma inlägg. För en gång skull har jag faktiskt hunnit med masor roliga saker (:
Så: Back i business och vi hörs snart igen!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback