» Kummelby 16 april 2012

Idag bytte jag Hageby och Prickbästis mot Kummelby och minibästis Freja! 

Jag var nämligen ansvarig för den lilla ponnyn idag och det var med glädje som jag hittade henne glad och busig redan i hagen när jag kom (: Tog in henne efter att ha fixat mat osv och borstade lite rejält. Det fick bli en mini-makeover på ponnyn idag och ett par lager vinterpäls rök.
Något som jag upptäckte när jag fällde henne var att hennes mörka sommarpäls börjar komma på benen nu, det blev stor färgskillnad bara idag!


- Före fällning tv och efter fällning th.

Efter borstningen klädde vi, eller jag ska jg väl säga haha, på oss och gick iväg på promenad!
Freja kan vara en riktig segis att gå med och därför tänkte jag hela tiden på att ha ett högt tempo och busa massor med henne för att hon skulle tycka det var roligt, och det lyckades minsann! 
Jag hittade lite oväntat min nya bästa powerwalk-kompis i Freja! (: Om jag går i ett riktigt snabbt tempo blir det nämligen perfekt för henne att småtrava bredvid och då kommer hon igång ordentligt och blir riktigt söt och "på" hihi. Testade att jogga lite med henne också och det fungerade det med, detta får vi testa mer på allvar i sommar känner jag! (: 

Hur som helst blev vi båda lika glada över den roliga promenaden och det var länge sedan jag såg Freja med så filuriga ögon och spetsade öron som idag, superkul! ((:

- Busig och nöjd tjej hihi ((:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback