» Omtumlande, osäkert och bara konstigt

Hoppsan!
Fick plötsligt lite tid över såhär på morgonkvisten, och eftersom jag redan är klar med frukost och allt sånt så passade jag på att titta in här lite! ;)
Lördag-söndag har varit tokiga dagar. I lördags följde jag först med H och Pepsi till Åby när de var där och hoppade på deras lokala tävling. Superduktiga var de och bilder kommer upp inom kort! :) Dock led vi lite i solen med våra förkylningar, men det är smällar man får ta ;)
När vi kom tillbaka till HR var det bara att börja fixa med min egen lilla häst! Smörjde prylarna och duschade honom, för igår var det dags för oss att tävla.
Och igår var väl egentligen den konstigaste dagen.
När vi kom dit var det första vi fick höra att domaren var ca 40 min sen, för hon hade försovit sig! så det var bara att låta Zätus stå kvar i transporten liiite längre än planerat -.-
LB:1
Kändes inget bra på framridningen. Hittade inget flyt och Zäta var bara bråkig och lyssnade inte alls på vad jag bad honom om.
Emma filmade lite bara så jag skulle kunna se hur han gick, och det var inget vackert kan jag lova :(
Inne på banan sen funkade det inte heller, han sa emot och studsade och hade sig. 58 % blev domen och jag var inte glad! Dock tyckte jag han var värd några procent mer.
LA:1
Tyckte det kändes bättre på framridningen nu. Hade längt lädren ett hål så jag kom ner mer i sadeln och plockat på mig ett par andra sporrar för att kunna rätta honom mer. 
Bättre form och en mer ärlig häst nu.
Inne i ridhuset sen tyckte jag att vi började bra faktiskt! Men sen fick jag hjärnsläpp och glömde skänkelvikning nr2!!! Hur kunde jag liksom?!
Sen tyckte jag att det gick utför. Han bröt av i den förvända och jag bara sabbade allt. Var besviken igen efteråt och väntade mig verkligen typ 48%.
Men så blev det inte! I stället fick vi 60, 53 % :) det var vår bästa procent i LA och då hade vi ändå missar :) dock har vi ju bar astartat 2 hihi ;)


Men iaf. Det var som sagt en väldigt omtumlande dag igår! En domare som inte gillar Zäta, Lisbeth Thornelidmsom dömde första, och en som jag till och med tränat för och jag vet gillar honom, Marie Karlgrenmsom dömde LA;n. Och väldigt blandade resultat ;) Men det blev ju bra till slut även om jag inte riktigt tyckte det :)
Kram Amanda


» Karin

Tråkigt att det inte kändes bra, men runt 60% är ju godkänt program och om du då vet att du kan förbättra många saker så tycker jag det låter som en bra start på terminen! Var är nästa tävling?

2011-09-12 // 10:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback