» Blåsigt och busigt med pojken :)

Igår var det veckans första Zäta-dag och för vår del fick det bli en uteritt i skogen med massa bus! (y) :)
Tror vi tyckte det var lika skönt båda två, för han höll sig i skinnet riktigt länge innan energin rann över lite ;) Han pinnade heller inte iväg alls lika mycket som han kan göra ibland, så mamma hann med riktigt bra haha!
Skrittade mycket men travade lite på några vägar fram och tillbaka och släppte honom på bästa sjukhus på hemvägen!
Tror vinden gjorde sitt lite men gud va han sprang! Farttårarna rann och fältet kändes minikort ;) Fick bli två längor fram och tillbaka och Zäta var superglad! :D Ville inte alls trava av efteråt, mycket roligare att galoppera mer sa han ;)
Himla mysigt var det att rida ut faktiskt, trots att det blåste som sjutton! Lite småläskigt dock när det knakar i träden och man möter ett megastort träd som har ramlar rakt över vägen. Då är man glad att man inte var på den platsen just då...

Ikväll blir det hoppträning för Mrs Poynter, aka Maria! :) Har med mig lite cupcakes som mutor så det blir nog bra hihi :)
Och vill ni veta en rolig sak? Har stått som reservanmäld till Eda's lokala höstdressyr nu på lördag den 18 ett tag... men igår hade vi fått ail om att jag kommit med i LB:1an iaf! :DD Bara att hoppas att en till ryttare stryker sig i LA:1an också så är jag med där också! :)
Hade!
Kram Amanda
Får bli en supersöt bebisbild :)♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback