» Dålig uppdatering och gårdagens ridning

Igår hände det inte mycket här på bloggisen, men gårdagskvällen blev heller inte riktigt som jag tänkt mig och planerat, så det fick helt enkelt bli så!
Skoldagen var i alla fall asdryg! Som ni kanske vet är ju tisdagar den absolut jobbigaste dagen på mitt schema, men det var bara att seeegaaa sig igenom det! Sådana dagar är det skönt att veta att jag har en lite prick och en "fux" ;) som står och väntar på mig i stallet! :)

Igår var det nämligen Zäta-dag! :D Älskar tanken på att han under 2 dagar i veckan är min, bara min! Fina killen♥ En sån "liten" sak kan verkligen rädda en dag som annars gått helt åt skogen, typ som igår :)
Dock är det kanske inte lika kul att det i princip är mörkt redan när man kommer upp till stallet eftersom vi slutar så seeent -.- 

Fick bli ett pass i mörkret på banan med lite småhoppning :)
Testade att hoppa på tränsbettet igen (minns inte när jag gjorde det senast, typ hundra år sedan) och jag kan säga att jag blev påmind om varför jag hoppar honom på pessoat! ;)
Under framridningen gjorde vi inget komplicerat. Jobbar just nu ganska mycket med att bara hitta en bra framåtbjudning och en lite rundare form.
Böjningen har jag också börjat fokusera mer och mer på, eftersom de där små bogarna har en förmåga att sticka ut lite åt vilket håll de vill ibland känns det som, framförallt i hoppningen, och det vill vi inte! Dock blir han alltid skitsur när jag trycker ut honom mot spåret och inte låter honom snedda hit och dit och då sparkar han som försvar. Men det är bara att nöta och jobba på, jag tänker minsann inte ge mig! :)

I början av hoppingen gick det helt okej, men kombinationen superpigg Zäta + vanligt tränsbett + lite kyla + massor som hände runt omkring blev till slut inte så bra haha! 
Tre gånger tvärdrog han sådär som han gjorde mycket tidigare, och på tränsbettet har jag inte en chans att få stopp på honom ;)
Tur för mig att han ändå skötte sig bra annars. Lite tjafsig men stundtals fick vi till riktiga supersprång! Älskar känslan när han verkligen hoppar av perfekt och hoppar med power, bästa! :)

Kram Amanda



Det är tur för dig att du är för söt för att vara arg på! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback