» Det är av sina misstag man lär sig

Hejsan! (:

Jag har märkt en sak (genom vissa kommentarer, Hmmm? ;) ), jag skriver väldigt mycket fel här på bloggen (lovar att ni kommer kunna hitta fel i den här texten med bara för det ^^)!
Antar att jag skriver lite för fort för att fingrarna ska hinna med och då blir det lite fina ihopsnickrade ord här och var haha :)
Saken är den bara att ibland blir det lite för fel, råkade tex byta ut dock mot dick en gång, och det är ju inte så bra kanske?! ;) Och igår hade jag tydligen skrivit votsippor istf vitsippor. Duktig chey!

Men iaf! :) Igår var det valborg och jag hade det trevligt med HEJA! (y) Åt lite, var uppe i stallet och kvällsfodra, såg på tv, kolla brasan såklart, och åt lite till! :) En lugn och fin kväll helt enkelt.

Idag har jag dressyrtränat för första gången på alldeles för länge! Gick dåligt i början men väldigt bra i slutet för att göra en lång historia kort :) Är väldigt nöjd. :)

Var ute hos Matilda en sväng också och fotade J och Fille när de hoppade på hennes drop in-hoppning. Duktiga var de! :P

Nu pluggas det lite. Har gjort lite på naturen, svenskan och ska ta tag i spanskan nu oxå. Känns som en bra ide nu när vi har prov på torsdag... ;)

Hade!

Kram Amanda




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback