» Happy birthday to you :)


Någon som känner att den vill ta över mitt huvud? Det är nämligen till salu med huvudvärk, trötthetskänsla, nervositet inför matteprov och hela kittet! Bara att slå till! :)
Nae vars, men jag tror att jag dragit på mig någon jäkla spänningshuvudvärk som suttit i konstant sen i går :/ Jobbigt värre :(

Fast jag ska inte klaga, för idag är det en speciell dag! Lilla J har minsann gått och blivit 16 bast nu, stort grattis på dig kära vän! :)♥

dagen till ära har vi dessutom bestämt att jag ska totaldissa allt vad matteplugg innebär och i stället skriva en labbrapport och kontrollera ett engelska-arbete. Om jag gör såhär kan jag nämligen plugga matte som ett svin i skolan i morgon (lektion, håltimme, extrainsatt mattelektion) och då slippa görat hemma liksom! Och om jag dessutom gör klart labbrapporten och engelskan så är jag helt pluggfri torsdag - fredag, och det gillas! :)

Nae ni, har inte så mycket mer intressant att berätta tror jag ;) Skrev en artikel på svenskan som jag tror blev väldigt bra, bara om ni ville veta hihi! :)

Hade!

Kram Amanda :)


Födelsedagsbarnet! :) (Hihi vilken tjuv jag är!) ;)



haha, det där med tjuveriet känns ju igen! men jag trodde faktiskt att man skulle få grejjor på sin födelsedag och inta att folk skulle "ta" dem.

haha, nejdå. tack amanda!

2011-03-22 // 20:00:51

sv; kvällens gåta kommer upp kl 23.40, kik ain och kolla om du hade rätt:)

2011-03-23 // 23:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback