» I'm back again!

Hallojsan! (:

Nu är skolan äntligen slut och jag har SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOV!!! Så himla extremt underbart nice! ♥ (: Tror det kommer bli ett mycket bra lov och jag ska verkligen uppskatta varje ledig minut! Men ja, massa roligt står på schemat så det blir nog inte så svårt ;)

Den här veckan har också varit bra! Ni kan tro att det kändes underbart när sista provet var gjort och alla inlämningar inne!
Sen har det blivit en massa ridning också och det är ju aldrig fel! :) Noak och Zäta och Loppis, med blandade resultat. Behöver jag ens säga att det är mina och Lucies resultat som jag inte är direkt stolt över ;) Men det tar sig! idag kändes det bra ända tills jag sabbade allt, men halva passet gick bra iaf!

Att få rida lille Noak var npg veckans höjdpunkt! :) Så himla mysigt och det roligaste var att han till och med taggade till lite! så söt så :) Finaste ♥
Zenator har också varit en duktig kille! Hopptränat och dressyrat har vi gjort och idag var han faktiskt finare än jag räknat med. Trodde han skulle vara ap-pigg efter nybbislägret men så var inte fallet :) Det var roligt!

Jag får ju inte glömma lilla Freja heller! En barnackatur blev det i torsdags och det var ungefär vad vi båda orkade med i värmen! ;)

Sen har jag och T haft en övernattning också! minns inte ens förra gången vi sov hos varandra (fy skäms på oss)så det var verkligen great! :D

Och ja, lite träning har jag hunnit med också! Träningsgruppen igår och idag sprang jag hem från stallet i ösregnet -.- Jag kan lova att mina ben är ganska möra nu efter två tråningspass och sex stycken ridpass (istället för två som det brukar vara varje vecka)!
Men jag klagar inte, skulle rida två hästar (minst) varje dag om jag hade chansen! :)

I morgon börjar då jobbet på E.on igen! Minns ni kabelskåpen jag var så förbannad på förra sommaren? ;) Samma princip det här året!
Fast nu blir det nog inte kabelskåp, utan telefonstolpar! OH YEH! Haha :) Men det blir nog bra tror jag, det skulle inte vara lika svårt att jobba med dem som med skåpen trodde pappa och det uppskattas! :P
Sen tror jag att jag inte kommer tycka att det är lika jobbigt det här året, för det var så jäkla mycket att göra hemma sista tiden i skolan så nu kommer jag (trots att jag är upptagen på dagarna) uppskatta varje ledig minut! Och lite klirr i kassan är ju aldrig fel! (:

Ne ni, nu har ni fått en liten update och troligen kommer den här bloggen skötas ganska bra i sommar :) Så ge inte upp bara för att jag har haft jordens uppehåll nu! Tror inte ens jag vågar gå in och kolla statistiken hehe ;)
Har bara skonat er från massa onödig skitläsning ;) Sedna är jag grymt sugen på nya designen nu, och ja, den här gamla (och fula) gör mig lite omotiverad att skriva faktiskt. Óm ni förstår hur jag menar haha? :)
Så ja, förändringar kommer ske och det till det bättre! :)

Hade!

Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback