» Glassrecension nr1: Twister

Just nu finns det ju två olika sorters Twister, och eftersom jag inte vet vilken som föreslogs så får ni en recension av båda! (:

Först tar vi den klassiska:


Smak: Twister är en isglass vilket inte gör den lika "krämig" som vanlig glass. Tanken är nog att den ska smaka lite fruktigt (rött och grönt) och lite syrligt (gult) och jag tycker att det lyckas helt okej. Dock tycker jag inte så mycket om den gula delen av glassen.

Pris: Vet inte riktigt, men skulle gissa på 10-12kr?

Utseende: Twisters utseende passar verkligen till namnet haha :) Roligt att de olika lagren på utsidan är rundade och inte bara platta och att den är så färgglad.

Kommentar: Personligen är inte Twister min favoritglass direkt ;) Men den friskar helt klart upp en varm sommardag!






Smak: Denhär versionen är inte bara isglass, det vit-beigea lagret är någon slags vanlig glass. Och enligt mig blir Twister denhär mycket godare än Orginalversionen.

Pris: Skulle gissa på samma som ovan :)

Utseende: Jag tycker att de ljusare färgerna gör att den här sorterns Twister ser dels lite "modernare" ut men också att de liksom skär sig lite mot varandra. Fast ett klart plus till den blir mer färgglad och roligare :)

Kommentar: Enligt mig är den här godare än orginalet. Dock kan det bero på att jag inte är ett superstort fan av ren isglass ;) Men blandniongen av isglass och vanlig ger en god smak, och den här smakar även mindre konstgjort än den övre.


Ja, såhär tycker då jag :) Något att komma ihåg är att jag bara skriver om vad jag själv tycker. Alltså kan ni tycka precis tvärt om! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback