» She's a good girl, loves her mama

Jaha, då var anti-klaga-veckan avslutat och jag måste säga att jag, J och M har varit mycket duktiga! :) Själv slutade jag på 14 klagomål vilket gav mig lika många armhävningar på tå. Samma resultat fick J men M lyckades komma upp i 15 hihi ;) Men i medelvärde 2 klagomål/dag tycker jag är klart godkänt! :)

I morse när jag vaknade kände jag att det enbart var skönt att inte behöva försöka hålla inne på klagomålen eftersom måndagar är pain enligt mitt schema och för att jag var typ dödstrött. Men det blev bättre än väntat. Fortsatte med andra delen på test-nationella på engelskan och det går väldigt bra faktiskt! Jag som gillar att skriva på fri hand passar perfekt med uppgiften att svara på ett brev :)
Matten var typ inget spec, började med en ny rätt kulig grej som jag inte minns vad den heter ;) Nåt med proportionalitet i alla fall :)
Idrotten var som vanligt kul. Lite betygsprat också som ledde dit jag ville :) Även samhällen var bra eftersom jag och H jobbade duktigt med vårat medborgarförslag.
Dock höll jag på att få damp på spanskan. Skulle egentligen haft hemuppgift, men eftersom vi inte visste vad så stannade vi först 20 min för att ta reda på det, sen när vi väl visste fick vi inte göra skiten hemma. Nejdå, vi skulle göra den där! 40 min gick med ständigt tandgnisslande och elaka blickar på läraren. Gud så arg jag var!
Tur att jag ändå blev klar så pass att jag slutade en halvtimma tidigare än vanligt.

Sen till stallet och bli glad igen med de fina hestarna :)

I morrn är det först sovmorgon som gäller (börja 10.10 woopwoop!) och sen Zäta på eftermiddagen :) E och jag ska försöka rida lite på banan om det går, återstår att se!

Måste bara säga att jag var så himla lyckad när jag och J cyklade hem igår kväll! Lyckades inte cykla över en iskant på vägen så jag välte i stället ner i en snödriva! :D Gud va vi garva! :)
Höll på att ramla en gång till senare men lyckades precis rädda mig, stog dock i spagat över cyklen då med en bil körandes rakt mot mig men ändå, kul hade vi! :)

Nu ska jag bara chilla eftersom jag fortfarande inte har några läxor, och sen blir det ponnyakuten! :)


 
Sommar! Vill inte ha isslask :( (gamla bilder ;))


Hade!

Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback