» The only place success comes before work is in the dictionary :)

Jag är bara så himla lycklig över Marie Carlgren-träningen idag alltså! :)
Blev verkligen så bra som jag hoppades och Zäta var mer än med på noterna, det gick helt enkelt superbra! :) Han bråkade lite i början, sparkade och hade sig, och haha han sköt nästan av mig en gång till och med ^^ Men sen släppte det och han jobbade super.
Koncentrerade oss framförallt på takt, tempo och ställning från hans sida och armar och axlar från min (blir lite sned ibland), och det hjälpte verkligen :) Han lyssnade bra och var väldigt följsam och tillslut kunde vi göra både fina tiometersvolter i galopp och bryta av direkt från galopp till skritt, fina hästen! :)♥
Roligt var det också att Marie tyckte han var en fin häst och att vi var ett fint ekipage :) Tyckte hans färg var rolig sa hon också haha ^^
Nae vet inte riktigt vad jag ska säga mer,var och är fortfarande bara helt salig :) Allt känns toppen liksom och nu vet jag ännu mer hur jag ska rida när jag rider ensam, vilket är bra ;)
Men en av de bästa sakerna var nog ändå att hon tyckte att vi så småningom  när jag fått bara lite mer koll (framförallt i skritten) nog kan starta LA:1or i alla fall på hemmaplan, det var roligt att höra! :)

Jaha, kort sagt kan jag säga att jag verkligen gillade att rida för Marie och att hennes syn på ridningen passade mig och Zäta utmärkt. Lätt att jag gör om det om jag får chansen, skulle inte tveka! :)

                                          Han kan minsann när han vill! :) ♥

Hade!

Kram Amanda :)

Och btw, Zäta blev superfin i de bruna sakerna (y) :)


Hej!

Fick upp din blogg när jag letade efter Marie Carlgren. Jag har ridigt för henne några gånger och tycker hon är super och skulle vilja boka upp henne till Värmland igen. Har du möjligtvis hennes telefon nr?

TACK på förhand :)

Anna Friberg

070-6649077

2011-02-04 // 00:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback