» Gott nytt år! :)

Lite sådär i efterskott men i alla fall! ;)

Nyårsafton blev kanonbra för min del! Firade med E's och T's familjer och det var superkul att vara så många för en gångs skull. Chillade, såg på film, spelade spel, kollade fyrverkerierna i spöregnet som vi hade här och så åt vi konstant hela kvällen. Förförrätt, förrätt, huvudrätt med tre sorters såser och två sorters kött, och sist tre olika efterrätter, men gott var det! :) (Bilder kommer)
Somnade inte förrens typ 04 på natten och sov till 13 igår hihi ;) mycket skönt det, men gissa om jag blev förvånad när jag kollade på klockan när jag vaknade :P

Gjorde en makeover i min garderob igår efter att jag käkat frukost-lunch-mellis vid 14.30 och jag blev mycket nöjd måste jag säga. Lyckades få asbra ordning och dessutom få det att se ut som om jag har ganska lite kläder, vilket är ett konststycke eftersom jag minsann inte har så lite kläder ;)
Spenderade sen kvällen hos T med tacos, film och en massa överskottsenergi, mys! <3 :)

Idag gjorde jag lite skolgrejjer på förmiddagen och sen åkte jag och J till Friskis och tränade. Eller tränade, typ världens crappigaste pass som bara var asmupp hela tiden med skitskumm musik och typ dans till det ?! :S Men styrkan var okej så lite tränat blev det ändå.
Svängde förbi stallet på vägen hem och när vi kom hem därifrån åkte jag, mor och bror och åkte skridskor! Japp, de lyckades övertala mig som inte stått på ett par skridskor på typ 4 år att följa med ;) Var rätt kul faktiskt, hade väntat mig att bryta handleden eller nåt men ramlade inte en enda gång! Blev dock jävligt frustrerad när det var två småtjejer på typ 7 år som åkte konståkning som guuudinnor medan jag stapplade fram som Bambi. Kunde de inte stajla någon annanstans? -.- ;)
Var en stund med J nu på kvällen och tittade på Kenza och Tyra show faktiskt hahahaha :) Lite töntigt var det men ändå lite gulligt...

I morrn ska jag testa nya objektivet till systemen och fota Poppe och Pari på sjukhus och sen troligtvis sova hos E på kvällisch :)


          
Småtjejerna =O                           Jag -.-

Hade!

Kram Amanda

Måste komma på nåt bra nyårslöfte också känner jag, hade ju inget förra året ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback