» Everybody needs inspiration, everybody needs a soul

Vilket fint väder det är idag! :)
Snön kan jag i och för sig klara mig utan, och kylan, men solen behåller jag mer än gärna! ;) Trodde ju att det på allvar höll på att bli vår i veckan, men åh så naiv jag var.
Okej för att det är väldigt fint med snö och sol kombinerat, men denna förbannade kyla sabbar ju allt. Går runt och fryser hela tiden och då blir allt så jobbigt... Kommer nog få köpa två skidjackor till som jag kan ha på mig samtidigt i Kläppen på sportlovet, annars blir jag väl en istapp i skidbackarna eller nåt ;)

Idag är jag ambitiös. Ska vara hemma en stund nu och plugga faktiskt. Bra ansvar där tycker jag :) Har redan varit i stallet en gång och ridit och pysslat med två glada hästar :)
Blev Månsen i mammas grupp idag igen och är rätt nöjd. "Hoppade" ;) för Pia, bara en enkel linje på långsidan men det är bra det med ibland. Han var gladis idag och lyssnade fint på förhållningarna. Fick han att gå på frya språng en gång där det egentligen skulle vara tre, och det fattade han själv till nästa gång kan jag säga. Han är so rolig att hoppa när han bara lyfter över hindrena :)

Ska tillbaka till stallet senare och fixa inför tävlingen i morgon, arbetsdag som det kallas ;) Blir nog inte så mycket att göra eftersom det är dressyr, men lite finns det ju alltid!
Lördagsfika blir det också, lyckades till slut! (y) :)

Nu ska jag sätta igång med skoljobbet, wish me luck! :)

Hade!

Kram Amanda


Bara en vecka kvar till sportlovet, helt galet! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback