» A reason to start over new, and the reason is you

Heeeeeeej där hemma! :)

Har det superbra här i kläppen! Gårdagen var muy bien :) Sov ju på hotell lördag till södag för att kunna åka så mycket som möjligt på söndagen, och det var ett bra val kan jag lova! Strålande sol och perfekt snö i backarna =  me like :) Det konstigaste är att trots att jag inte åkt skidor sen förra sportlovet så känns det som om det typ bara var några månader sedan... men ja, så kan det väl va eller nåt ^^ (läste ut en hel bok- Sandor slash Ida- på vägen upp, då var det skoljobbet gjort haha! :)

Idag gjorde jag det i alla fall! Testade att åka snowboard! :D Måste säga att jag kände mig jäkligt cool när jag släpade runt på brädan haha ;) Det första jag fick lära mig var faktiskt hur man bar brädan på ett cooolt sätt ;)Kavade upp och ner i minsta bebisbacken några gånger med läraren tills vi lärt oss bromsa ordentligt, bra att kunna liksom ;)
Sen gick vi vidare till en lite större bebisbacke och sen en vanlig. Är väldigt nöjd med min insats! :) Ramlade bara en gång i liften och typ tusen i backarna. Men bara en gång riktigt rejält. Kommer nog att ha ett par blåmärken på knäna i morrn och kanske på baken också, men skam den som ger sig! I morrn ska jag klara en liten slalombana som finns, så är det bara! :)

En fett bra sak är att det finns en minianläggning med bastu och bubbelpool på gården :) Testade den igår och det bjöd på dagens fail! Pappa testade en knapp och plötsligt sprutade det ashårda strålar vatten i hela rummet! Alla skrek och blev dyngsura. Vad gör pappa då? Jo testar knappen igen! Fy farao va jag garva alltså! Det var verkligen kul, trots att allt blev blött ^^

I morrn ska jag minsann övervinna snowboarden, och sen åka skidor igen tror jag, om jag inte har ändrat mig! :)

Hade!

Snöig kram Amanda :)



en passannde bild som fanns i arkivet :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback