» I'm on the edge of glory

Hej! (:

Cykelturen till Ågelsjön igår med Johanna blev bättre än bäst!! Tog ca en timma att ta sig dit och det tyckte inte våra rumpor om, men det var det galet värt!

När vi kom dit var det proppat med folk, och då menar jag proppat. Hela berget ovanför de bra klipporna var bombat med folk så då trodde vi väl ungefär att det var kört att få en hyfsad plats... men vi gick iaf ner till klipporna och tittade och vad tror ni vi hittar då? - Jo, hela meterklippan är LEDIG!!!
Meterklippan är den typ bästa klippan vid Ågelsjön. Den är stor, bred, platt så att man utan problem kan ligga ner och sola eller sitta och äta, den har en bergknalle som sticker ut på sidan så att det typ blir lä och asvarmt osvosv...
Om ni tänker en ett berg med en urgröpning med 90 graders vinkel så fattar ni nog ;) En annan bra grej är att det är ca en meter att hoppa från klippan till vattnet (därav namnet "meterklippan" ^^) för då kan man inte stå och fega haha :)

Men iaf, började med att doppa oss för att svalka oss efter mördarbacken som är sista biten upp till sjön, hatar den! -.-
Superskönt i vattnet ver det, vi bara njöt båda två! :D Sen gick vi upp och åt pannkakor och fruktsallad, solade, badade och sen råkade vi somna nån timma i solen! ^^ Himla tur att Johanna vaknade, annars kanske vi hade legat kvar än eftersom jag tydligen som väldigt djupt som missade alla hennes väckingsförsök! ;)
Doppade oss igen för att vakna till och cyklade sen hemåt och åt glass på vägen :)

Åh juste! Glömde säga att vi typ tävlade med en kvinna/tant på vägen dit också haha! Men hon tyckte det var jättekul att köra om oss och att bli omkörd av oss så då var väl dagens goda gärning gjord då hehe ;)
Aa, en galet bra tur var det! :D

Har inga bilder därifrån så ni får 2 andra badbilder!

Kram Amanda





hihi, jag blir glad när jag tänker på dt för det var så bra :)

2011-08-05 // 11:01:51

SV: aa samma här! :) <3

2011-08-05 // 11:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback